Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303861583 Márka: UGREEN

Ugreen US199 60158 USB-A / Lightning MFi kábel 2m - fekete


Cikkszám: 60158-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303861583 | Márka: UGREEN

Ugreen US199 60158 USB-A / Lightning MFi kábel 2m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US199 60158 Kábel USB-A / Lightning Csatlakozókkal MFi Tanúsítvánnyal 2m - Fekete

Felejtsd el az aggódást a töltés és adatátvitel miatt! Az Ugreen US199 kábel tökéletes megoldás iPhone-okhoz, iPadekhez és iPodokhoz. Az MFi tanúsítványnak köszönhetően nyugodt lehetsz afelől, hogy az eszközeid teljesen biztonságban vannak. A nejlonfonat és a masszív kialakítás nemcsak tartóssá, hanem stílusossá is teszi ezt a kábelt. Az akár 480 Mb/s adatátviteli sebesség lehetővé teszi a gyors fájlátvitelt. Nem számít, milyen gyakran használod, ez a kábel akár 10 000 hajlítást is kibír, így sok évig szolgálni fog. 2 méter hosszú és fekete színű.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: US199 60158
- Csatlakozó típusa: USB-A (apa), Lightning (apa)
- USB szabvány: USB 2.0 Hi-Speed
- Adatátvitel: akár 480Mb/s
- Maximális áramerősség: 2.4A
- Hossz: 2m
- Tanúsítvány: MFi
- Szín: fekete

Az Ugreen US199 60158 kábel legfontosabb előnyei:
- Gyors töltést és adatátvitelt biztosít Lightning / USB-A csatlakozókkal. A kábel tökéletes az iPhone, iPad vagy iPod töltésére és szinkronizálására.
- MFi tanúsítvánnyal védett készülékek. A kábel teljes mértékben megfelel az Apple követelményeinek, ami kizárja az idegesítő inkompatibilitási üzeneteket.
- Bírja a legintenzívebb használatot is. A nejlon fonat, TPE burkolat, masszív 20AWG ónozott réz szerkezet és az alumínium árnyékolás növeli a tartósságot.
- Gyors adatátvitelt garantál akár 480 Mb/s sebességgel. A kábel gyorsan átviszi a nagy fájlokat és stabil kapcsolatot biztosít.
- Akár 10 000-szeres hajlítással szembeni ellenállás a megerősített kialakításnak köszönhetően. A kábel-csatlakozó kapcsolat átgondolt kialakítása növeli a tartósságát.

Szilárd és gyors töltés és adatátvitel
Köszönhetően a Lightning és USB-A csatlakozóknak, az Ugreen US199 kábel kivételes töltési és adatátviteli sebességet kínál. Használd ki képességeit, hogy rekordidő alatt töltsd fel iPhone-odat, iPadedet vagy iPododat. Az Apple-eszközökkel való kompatibilitása miatt nem kell aggódnod inkompatibilis kiegészítők miatt.

Biztonság a legmagasabb szinten az MFi tanúsítvánnyal
Ne kockáztasd az eszközöd sérülését! Az Ugreen US199 kábel Apple által tanúsított, ami azt jelenti, hogy teljesen biztonságos a használata. Az MFi tanúsítvány garancia arra, hogy nem fogsz látni idegesítő inkompatibilitási üzeneteket, és az eszközöd mindig hibátlanul fog működni.

Páratlan tartósság a szilárd anyagoknak köszönhetően
Az Ugreen US199 kábel a tartósság és megbízhatóság szinonimája. A nejlonfonat és a TPE burkolat ellenállóvá teszi a károsodással és töréssel szemben. Emellett az ónozott réz szerkezet és az alumínium árnyékolás növeli a zavarállóságot és meghosszabbítja a kábel élettartamát.

Azonnal átviszi a fájlokat
A 480 Mb/s adatátviteli sebességgel az Ugreen US199 kábel gyors és stabil kapcsolatot biztosít. Legyen szó nagy fájlok átviteléről vagy eszközeid szinkronizálásáról, ez a kábel minden elvárásodnak megfelel majd.

Hajlításálló kialakítás
Az Ugreen US199 kábel kialakítása akár 10 000 hajlítást is kibír. A kábel és a csatlakozó kapcsolatának átgondolt megerősítése garantálja, hogy a kábel sok évig szolgálni fog, még intenzív használat mellett is. Ideális megoldás azok számára, akik megbízható és tartós kiegészítőt keresnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett