Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303861576 Márka: UGREEN

Ugreen US199 60157 USB-A / Lightning MFi kábel 1.5m - fekete


Cikkszám: 60157-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303861576 | Márka: UGREEN

Ugreen US199 60157 USB-A / Lightning MFi kábel 1.5m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US199 60157 kábel USB-A/Lightning csatlakozókkal, MFi tanúsítvánnyal, 1.5m hosszúságban - fekete. Elfelejtheted az aggódást a töltés és adatátvitel miatt! Az Ugreen US199 kábel tökéletes megoldás iPhone, iPad és iPod készülékekhez. Az MFi tanúsítványnak köszönhetően nyugodt lehetsz, mivel a készüléked teljesen biztonságban van. A nejlon fonat és a masszív kialakítás nemcsak tartóssá, hanem stílusossá is teszi ezt a kábelt. Adatátviteli sebessége akár 480 Mb/s, ami gyors fájlátvitelt tesz lehetővé. Nem számít, milyen gyakran használod, ez a kábel akár 10,000 hajlítást is kibír, így sok éven át szolgál majd téged. 1.5 méter hosszú és fekete színű.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: US199 60157
- Csatlakozó típusa: USB-A (férfi), Lightning (férfi)
- USB szabvány: USB 2.0 Hi-Speed
- Adatátvitel: akár 480 Mb/s
- Maximális áram: 2.4A
- Hosszúság: 1.5m
- Tanúsítvány: MFi
- Fekete szín

A Ugreen US199 60157 kábel legfontosabb előnyei:
- Gyors töltést és adatátvitelt biztosít a Lightning / USB-A csatlakozóknak köszönhetően. A kábel tökéletes az iPhone, iPad vagy iPod töltéséhez és szinkronizálásához.
- Védi az MFi tanúsítvánnyal rendelkező készülékedet. A kábel teljes mértékben megfelel az Apple követelményeinek, ami kiküszöböli a bosszantó inkompatibilitási üzeneteket.
- Bírja a legintenzívebb használatot is. A nejlon fonat, TPE borítás, masszív 20AWG ónozott réz szerkezet és alumínium árnyékolás növeli a tartósságot.
- Gyors adatátvitelt garantál akár 480 Mb/s sebességgel. A kábel lehetővé teszi, hogy nagy fájlokat gyorsan átvigyen és stabil kapcsolatot tartson fenn.
- Akár 10,000 hajlítást is kibír a megerősített kialakításának köszönhetően. A kábel és a csatlakozó közötti kapcsolat jól átgondolt kialakítása növeli a tartósságot.

Solid és gyors töltés és adatátvitel. A Lightning és USB-A csatlakozóknak köszönhetően az Ugreen US199 kábel kivételes töltési és adatátviteli sebességet kínál. Használd ki képességeit, hogy rekordidő alatt feltöltsd iPhone-odat, iPad-odat vagy iPod-odat. Az Apple készülékekkel való kompatibilitás azt jelenti, hogy nem kell aggódnod semmilyen inkompatibilis kiegészítő miatt.

Biztonság a legmagasabb szinten MFi tanúsítvánnyal. Ne kockáztass a készüléked károsodását! Az Ugreen US199 kábel az Apple által tanúsított, azaz teljesen biztonságos a használata. Az MFi tanúsítvány garancia arra, hogy nem fogsz látni bosszantó inkompatibilitási ablakokat, és a készülék mindig hibátlanul működik.

Páratlan tartósság a szilárd anyagoknak köszönhetően. Az Ugreen US199 kábel a tartósság és megbízhatóság szinonimája. A nejlon fonat és a TPE borítás ellenállóvá teszi a kábel sérüléseivel és törésével szemben. Továbbá, az ónozott réz szerkezet és az alumínium árnyékolás növeli az interferencia elleni ellenállást és meghosszabbítja a kábel élettartamát.

Azonnal átviszi a fájlokat. Akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel az Ugreen US199 kábel gyors és stabil kapcsolatot biztosít. Legyen szó nagy fájlok átviteléről vagy az eszközök szinkronizálásáról, ez a kábel minden elvárásnak megfelel.

Hajlításálló kialakítás. Az Ugreen US199 kábel kialakítása akár 10,000 hajlítást is kibír. A kábel és a csatlakozó közötti kapcsolat jól átgondolt megerősítése garantálja, hogy a kábel sok évig szolgál majd téged, még intenzív használat esetén is. Ez az ideális megoldás azok számára, akik megbízható és tartós kiegészítőt keresnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett