Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303888238 Márka: UGREEN

Ugreen US155 80823 USB-A / Lightning MFi 2.4A kábel 2m - fekete


Cikkszám: 80823-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303888238 | Márka: UGREEN

Ugreen US155 80823 USB-A / Lightning MFi 2.4A kábel 2m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US155 80823 Kábel USB-A és Lightning csatlakozókkal MFi Tanúsítvánnyal 2m - Fekete

A Ugreen US155 kábel elengedhetetlen társ az iPhone, iPad vagy iPod készülékeihez. Az Apple által kiadott MFi tanúsítvány biztosítja, hogy a legmagasabb minőségű kiegészítőt használja, amely megbízható töltést és gyors adatátvitelt garantál. Az erős, rugalmas anyagból készült Ugreen US155 kábel a legintenzívebb használatot is kibírja.

Specifikációk:
- Márka: Ugreen
- Modell: US155 80823
- Csatlakozó típusa: USB-A (férfi), Lightning (férfi)
- USB szabvány: USB 2.0 Hi-Speed
- Adatátvitel: akár 480Mb/s
- Maximális áram: 2.4A
- Hossz: 2m
- Tanúsítvány: MFi
- Szín: Fekete

A Ugreen US155 80823 kábel legfontosabb előnyei:
- Kompatibilis iPhone-okkal, iPad-ekkel és iPod-okkal. A kábel az USB-A portot egy Lightning porttal felszerelt eszközhöz csatlakoztatja.
- Megbízható kapcsolatot biztosít az MFi tanúsításnak köszönhetően. Ezt a tanúsítványt csak bevált, legmagasabb minőségű kiegészítők kapják meg.
- Gyorsan tölt és adatokat is továbbít. A kábel lehetővé teszi az egyidejű töltést és adatátvitelt, ami időt takarít meg és kényelmes fájlkezelést tesz lehetővé.
- Ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a kopásnak. A robusztus kialakítás hosszú távú használatot biztosít félelem nélkül a meghibásodástól.
- 2 méteres hossza alkalmazkodik az igényeihez. Lehetővé teszi az eszközök szabad használatát még nagyobb távolságokra is a tápegységtől. Tökéletes otthoni, irodai vagy utazási használatra.

Univerzális kompatibilitás

A Ugreen US155 kábel az USB-A portot olyan eszközökkel köti össze, amelyek Lightning porttal rendelkeznek, így ez egy rendkívül sokoldalú kiegészítő. Legyen szó iPhone-ról, iPad-ről vagy iPod-ról, ez a kábel megbízható kapcsolatot és kényelmes használatot biztosít. Sokféle Apple eszközzel használhatja, így alapvető részévé válhat kiegészítő gyűjteményének.

Az MFi tanúsítvány garantálja a megbízhatóságot

Az Apple által kiadott MFi tanúsítvány a legmagasabb minőség és a márka eszközeivel való teljes kompatibilitás jele. Ennek a tanúsítványnak köszönhetően a Ugreen US155 kábel stabil és biztonságos csatlakozást biztosít, ami különösen fontos a töltés és az adatátvitel során. Biztos lehet benne, hogy berendezései védve vannak és optimálisan működnek.

Gyors töltés és adatátvitel

A Ugreen US155 kábel lehetővé teszi az eszközök egyidejű töltését és adatátvitelét, ami kényelmes és hatékony időgazdálkodást tesz lehetővé. Az erős, rugalmas anyag használata miatt a kábel nem csak tartós, hanem rugalmas is, ami megkönnyíti a különböző körülmények közötti használatot.

Tartósság és erő

A szilárd kialakítás és a tartós anyagok használata ellenállóvá teszi a Ugreen US155 kábelt a mechanikai sérülésekkel és a kopással szemben. Hosszú ideig használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene az állapota miatt.

A 2 méteres hossz nagyobb szabadságot biztosít a használatban

A 2 méteres hosszúságú Ugreen US155 kábel nagyobb mozgásszabadságot és kényelmes használatot biztosít. Még nagyobb távolságból is töltheti készülékeit a tápegységtől, ami különösen hasznos otthon vagy irodában. Ez a kábel tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a rugalmasságot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett