Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303888221 Márka: UGREEN

Ugreen US155 80822 USB-A / Lightning MFi 2.4A kábel 1m - fekete


Cikkszám: 80822-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303888221 | Márka: UGREEN

Ugreen US155 80822 USB-A / Lightning MFi 2.4A kábel 1m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US155 80822 Kábel USB-A és Lightning csatlakozókkal, MFi tanúsítvánnyal 1m - Fekete

Az Ugreen US155 kábel elengedhetetlen társ az iPhone, iPad vagy iPod készülékeihez. Az Apple által kiadott MFi tanúsítványnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőségű kiegészítőt használja, amely megbízható töltést és gyors adatátvitelt biztosít. Az Ugreen US155 kábel tartós, rugalmas anyagból készült, így túléli a legintenzívebb használatot is.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: US155 80822
- Csatlakozó típusa: USB-A (férfi), Lightning (férfi)
- USB szabvány: USB 2.0 Hi-Speed
- Adatátvitel: akár 480Mb/s
- Maximális áramerősség: 2.4A
- Hossz: 1m
- Tanúsítvány: MFi
- Fekete szín

Az Ugreen US155 80822 kábel legfontosabb előnyei:
- Kompatibilis az iPhone-okkal, iPad-ekkel és iPod-okkal. A kábel az USB-A portot egy Lightning porttal rendelkező eszközhöz köti.
- Megbízható kapcsolatot biztosít az MFi tanúsítványnak köszönhetően. Ezt a tanúsítványt csak a bevált, legmagasabb minőségű kiegészítők kapják.
- Gyorsan tölt és adatot is továbbít. A kábel lehetővé teszi az egyidejű töltést és adatátvitelt, amellyel időt takaríthat meg és kényelmesen kezelheti fájljait.
- Ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a kopásnak. A masszív konstrukció biztosítja a hosszú távú használatot meghibásodás nélkül.
- Az 1 méteres hosszúság tökéletes utazáshoz, kényelmes és rendezett marad. A kompakt méret lehetővé teszi a könnyű hordozást és tárolást.

Univerzális kompatibilitás
Az Ugreen US155 kábel egy USB-A portot kapcsol össze egy Lightning porttal rendelkező eszközzel, így rendkívül sokoldalú kiegészítő. Legyen szó iPhone-ról, iPad-ről vagy iPod-ról, ez a kábel megbízható kapcsolatot és kényelmes használatot biztosít. Sokoldalúságának köszönhetően sok Apple eszközzel használhatja, így elengedhetetlen részét képezi kiegészítő gyűjteményének.

Az MFi tanúsítvány garantálja a megbízhatóságot
Az Apple által odaítélt MFi tanúsítvány a legmagasabb minőség és a márka eszközeivel való teljes kompatibilitás jele. Ennek a tanúsítványnak köszönhetően az Ugreen US155 kábel stabil és biztonságos kapcsolatot biztosít, ami különösen fontos a töltés és az adatátvitel során. Biztos lehet benne, hogy készülékei védve vannak és optimálisan működnek.

Gyors töltés és adatátvitel
Az Ugreen US155 kábel lehetővé teszi az eszközök egyidejű töltését és adatátvitelét, ami kényelmes és hatékony időgazdálkodást tesz lehetővé. Az erős, rugalmas anyag használatának köszönhetően a kábel nemcsak masszív, hanem rugalmas is, ami megkönnyíti a különböző körülmények közötti használatot.

Tartósság és erő
A szilárd konstrukció és a tartós anyagok használata biztosítja, hogy az Ugreen US155 kábel ellenálljon a mechanikai sérüléseknek és a kopásnak. Hosszú ideig használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene az állapota miatt.

Tökéletes hosszúság utazáshoz
Az 1 méteres hosszúság teszi az Ugreen US155 kábelt tökéletes utazási társsá. A kompakt méret lehetővé teszi a könnyű tárolást táskában vagy hátizsákban, ugyanakkor elegendő hosszúságot biztosít az eszközök kényelmes töltéséhez. Ez ideális megoldás azok számára, akik gyakran vannak úton.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett