Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303837021 Márka: UGREEN

Ugreen US154 30702 USB-A 3.0 (női) / USB-C 3.0 (férfi) OTG adapter - fehér


Cikkszám: 30702-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303837021 | Márka: UGREEN

Ugreen US154 30702 USB-A 3.0 (női) / USB-C 3.0 (férfi) OTG adapter - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US154 30702 adapter USB-A 3.0 (női) / USB-C 3.0 (férfi) csatlakozókkal és OTG funkcióval - fehér

Az Ugreen US154 adapter tökéletes megoldás azok számára, akik a maximumot szeretnék kihozni okostelefonjukból. Az OTG technológiának köszönhetően olyan kiegészítőket csatlakoztathatnak, mint például pendrive-ok, billentyűzetek vagy játékvezérlők USB-C eszközeikhez, ami jelentősen növeli azok funkcionalitását. Az USB 3.0 szabvány lehetővé teszi a gyors és hatékony adatátvitelt akár 5 Gbps sebességgel, ami tízszer gyorsabb az USB 2.0 szabványnál. Emellett az adapter a legmagasabb minőségű anyagokból készült, ami biztosítja tartósságát és megbízhatóságát minden körülmények között.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen US154 30702
- Csatlakozók:
- USB-A 3.0 (női)
- USB-C 3.0 (férfi)
- Szabvány: USB 3.0 5 Gbps
- Szín: Fehér

A US154 adapter legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi USB-A eszközök csatlakoztatását okostelefonhoz USB-C csatlakozóval. Az OTG technológiának köszönhetően olyan kiegészítőket csatlakoztathat, mint pendrive-ok, billentyűzetek vagy játékvezérlők okostelefonjához.
- Gyors adatátvitelt garantál. Az USB 3.0 szabvány lehetővé teszi az adatok akár 5 Gbps sebességű átvitelét. Ez tízszer gyorsabb, mint az USB 2.0, ami jelentősen felgyorsítja a munkát.
- Véd az elektromágneses interferencia ellen - a kábel többrétegű belső árnyékolással rendelkezik.
- Magas tartóssággal rendelkezik. Az oxigénmentes réz és az ABS burkolat biztosítja a tartósságot.
- Kompakt és kényelmes használat. Bármilyen utazásra könnyedén magával viheti.

Széles kompatibilitást biztosít
Az Ugreen US154 adapter széles kompatibilitást kínál, lehetővé téve különféle eszközök csatlakoztatását okostelefonjához USB-C porttal. Az OTG technológiának köszönhetően különféle kiegészítőket csatlakoztathat, mint például pendrive-ok, billentyűzetek vagy játékvezérlők, ami jelentősen növeli mobil eszközének funkcionalitását. Akár adatokat kell átmásolnia, hosszú szövegeket kell írnia a billentyűzeten, vagy játékokat élvezne – ez az adapter minden helyzetben hasznos lesz.

Gyors adatátvitelt garantál
Az Ugreen US154 adapterrel ellátott USB 3.0 szabvány lehetővé teszi a villámgyors adatátvitelt akár 5 Gbps sebességgel. Ez azt jelenti, hogy a nagy fájlok, például videók és dokumentumok átvitele sokkal kevesebb időt vesz igénybe a régebbi USB szabványokhoz képest. Ennek köszönhetően feladatait gyorsabban elvégezheti.

Véd az interferencia ellen
Az Ugreen US154 adapter fejlett belső árnyékolással rendelkezik, amely véd az elektromágneses interferencia ellen. Ennek köszönhetően az átvitt adatok biztonságban vannak, ami különösen fontos fontos fájlok és dokumentumok esetében.

A legmagasabb minőségű anyagokból készült
Az Ugreen US154 a legmagasabb minőségű anyagokból készült, beleértve az oxigénmentes rezet és ABS burkolatot. Ezek az anyagok ellenállást biztosítanak a mechanikai sérülések és külső körülmények ellen. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az adapter hosszú ideig megbízhatóan fog működni.

Kompakt és kényelmes használat
Az Ugreen US154 adaptert kompakt méret jellemzi, ami tökéletes útitárssá teszi bármilyen utazáshoz. Kicsi, könnyű és rendkívül tartós, így bármilyen zsebben vagy táskában elfér.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett