Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303804283 Márka: UGREEN

Ugreen tok HDD SSD doboz kiegészítők 20.3 x 12.9 x 7.2 cm szürke (50903 LP152)


Cikkszám: 6957303859030 | EAN/Vonalkód: 6957303804283 | Márka: UGREEN

Ugreen tok HDD SSD doboz kiegészítők 20.3 x 12.9 x 7.2 cm szürke (50903 LP152)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen tok HDD SSD doboz kiegészítők 20.3 x 12.9 x 7.2 cm

Az elektronikai kiegészítők tárolása és szállítása még sosem volt ilyen egyszerű és biztonságos! Bemutatjuk a Ugreen kompakt utazótáskát, melynek mérete 20.3 x 12.9 x 7.2 cm. Ez egy optimális méret, amely lehetővé teszi számos praktikus tárgy szállítását, beleértve:
- kábelek,
- elektronikus kütyük,
- kozmetikumok.
Mindegyik szervezetten és egy helyen van, így a megtalálásuk nem jelent nehézséget.

Robusztus kialakítás

A kompakt elektronikai táska két réteggel rendelkezik:
- Egy cipzáras hálós zseb, mely kiváló hely útlevél, beszállókártya, hitelkártya, hálózati adapter, alapozó vagy egyéb arc kozmetikumok számára. Használható kábelrendezőként vagy kártyatartóként is.
- A középső rekesz kiterjed egy nagy hálós zsebre, amely megkönnyíti a tartalom elérését. Két különálló rekeszt is tartalmaz a telefon, SD kártyák, lemez, rúzs tárolásához. A rugalmas szalag lehetővé teszi a belső elosztás szabad beállítását - a készülékek méretétől függően.

Magas minőségű anyagok

A táska szilárd szerkezettel és magas minőségű anyagokból készült. A külső héj vízálló és nyomásváltozásoknak ellenálló, szagmentes EVA és Oxford anyagból készült. Ez a kombináció optimális védelmet nyújt az elektronikai kiegészítőknek az eső, víz, ütődések és esések ellen. A dupla fém cipzárak biztonságban tartják a tárgyakat. Ezenkívül a belső rész puha bársonyból készült, amely hatékonyan megakadályozza a karcolásokat és egyéb sérüléseket a szállítás során. Egy csodálatos kis utazótáska, amely minden tárgyát jól szervezetten és biztonságosan tartja.

Könnyű használat

Nemcsak a táska átgondolt belső szervezése felelős a használati komfortért, hanem egy hordozható bőr fogantyú is. Lehetővé teszi, hogy könnyedén és kényelmesen vigye a csomagját - még akkor is, ha hosszú távot kell utaznia. Egy magas minőségű karabiner megkönnyíti a táska hátizsákra vagy laptop táskára történő felakasztását, ami különösen hasznos, amikor átmegy a repülőtéri biztonságon és szabad kezekre van szüksége. A sima, dupla cipzárak lehetővé teszik a tok zökkenőmentes kinyitását, ami sokkal könnyebbé teszi a kütyük behelyezését és kivételét - még mozgás közben is.

Optimális kapacitás

A hordozható táska ideális utazáshoz vagy mindennapi használatra, például munkába menet. Könnyedén elfér benne számos, a munkához vagy szórakozáshoz szükséges elektronikus kütyü: power bank, fülhallgató, töltő, külső meghajtók, okostelefon, pendrive, GPS, digitális fényképezőgép, MP3 lejátszó, kozmetikumok stb.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett