Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303861804 Márka: UGREEN

Ugreen szögletes AUX kábel 2 x 3.5 mm mini jack 1.5m kék (AV112)


Cikkszám: 60180-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303861804 | Márka: UGREEN

Ugreen szögletes AUX kábel 2 x 3.5 mm mini jack 1.5m kék (AV112)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AUX audio kábel - szögletes csatlakozóval - 3.5 mm minijack - 1.5 m - Ugreen AV112 - kék
A magas minőségű audio kábel 3.5 mm mini jack csatlakozókkal a neves Ugreen márkától olyan termék, amely megfelel az emberek elvárásainak, akik a legjobb hangminőséget értékelik. Jellemzője egy oxigénmentes rézből készült mag és aranyozott csatlakozók. Ezek a tulajdonságok biztosítják, hogy a hangforrásból továbbított jel interferencia és tömörítés nélkül érje el a vevőt.
Paraméterek:
- Márka: Ugreen
- Modell: AV112
- Csatlakozók: 3.5mm mini jack
- Hossz: 1.5m

Ugreen AUX kábel - az Ön előnyei:
- Élvezheti minden hang tisztaságát - az oxigénmentes réz mag és az aranyozott csatlakozók biztosítják, hogy a jel a továbbítóból interferencia és tömörítés nélkül érje el a vevőt.
- A legnehezebben hozzáférhető mini jack aljzatokhoz is csatlakoztathatja - az egyik csatlakozó szögletes kivitelű. A 90 fokos szögnek köszönhetően például nagyon közel a falhoz elhelyezett eszközökhöz is csatlakoztathatja.
- Hosszú ideig szolgálja majd - az Ugreen kábel szilárd nejlon fonattal van bevonva. Emellett erősített csatlakozókkal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok rendkívül ellenállóvá teszik a mechanikai sérülésekkel szemben.

Mini jack kábel szögletes csatlakozóval
Az Ugreen univerzális AUX kábel nagyon átgondolt kialakítású. Az egyik csatlakozó szögletes kivitelű. Ennek köszönhetően kényelmesen csatlakoztathatja a nehezen hozzáférhető mini jack aljzatokhoz. Ez a megoldás csökkenti a csatlakozó közvetlen közelében lévő kábelek sérülésének kockázatát is.
Egy szilárd Ugreen kábel sok éven át
Erősített csatlakozókkal és teljes hosszában szilárd nejlon fonattal rendelkező kábel mechanikai sérülésekkel szembeni védelmét biztosítja. Így biztos lehet benne, hogy az Ugreen kábel egy megtérülő befektetés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett