Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303867608 Márka: UGREEN

UGREEN PD 3A US304 Lightning USB-C kábel, 1.5m (fekete)


Cikkszám: 60760 | EAN/Vonalkód: 6957303867608 | Márka: UGREEN

UGREEN PD 3A US304 Lightning USB-C kábel, 1.5m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ne vesztegesse idejét a várakozással! A Ugreen kábele támogatja a PD 20W-ot. Segítségével pillanatok alatt feltölti telefonja tápellátását, valamint akár 480 Mbps-os adatátvitelt is biztosít az eszközök között. A kiegészítőt robusztus kialakítása jellemzi, a feltöltött készülékek teljes biztonságáért pedig az Apple eredeti chipje felel, amit MFi tanúsítvány is igazol. Biztos lehet benne, hogy a kábel megfelel a cég összes követelményének, és teljes mértékben kompatibilis iPhone-jával vagy iPadjével.

A minőséget a tanúsítvány igazolja
Az eredeti C94 Lightning csatlakozó biztosítja a megfelelő szintű tápellátást – ez a felelős a PD 20 W-os gyorstöltési protokollok támogatásáért. Mindössze 30 perc elegendő ahhoz, hogy az iPhone akkumulátorát 60%-ra töltse fel! A kábelt chippel is ellátták, melynek eredetiségét az MFi tanúsítvány igazolja – biztos lehet benne, hogy a feltöltött készülékek teljes biztonságban vannak.

Szilárd felépítés
Meg fog lepődni ennek a kiegészítőnek a minőségén. A hosszú, 1,5 méteres kábel kényelmes használatot tesz lehetővé, megfelelő élettartamáról pedig egy speciális nejlonfonat gondoskodik. Sőt, a kábel végeit is megerősítették, így ellenállnak a hajlításnak – ez a felhasználók kedvenc jellemzője.

Széleskörű kompatibilitás
A kábel Lightning-USB-C csatlakozókkal van felszerelve, így minden olyan eszközzel szabadon használható, amely támogatja ezt a típust. Az MFi tanúsítvány megerősíti az Apple szabványokkal való kompatibilitását, így nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt. Gond nélkül átviheti az adatokat, valamint feltöltheti iPhone-ját, iPadjét vagy iPodját.

Gyártó: Ugreen

Modell: US304

Csatlakozó típusa: Lightning-USB-C

PD: Igen, PD 20 W

Kábel hossz: 1,5 m

Kompatibilitás: Teljesen kompatibilis az iOS rendszerrel

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett