Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303806058 Márka: UGREEN

Ugreen NW150 80425 Ethernet RJ45 Cat 7 10Gbps Kábel 5m - Fekete


Cikkszám: 80425-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303806058 | Márka: UGREEN

Ugreen NW150 80425 Ethernet RJ45 Cat 7 10Gbps Kábel 5m - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen NW150 80425 Ethernet RJ45 Cat 7 hálózati kábel, amely akár 10 Gbps sebességet is kínál és 5 méter hosszú - fekete. A Ugreen NW150 kábel megbízható hálózati kapcsolatot biztosít azok számára, akik ezt igénylik. Akár 10 Gbps adatátviteli sebességet nyújt, aranyozott dugókkal és időjárásálló nejlon fonattal rendelkezik. Fluuke Networks által Cat 7 minősítéssel rendelkezik, ami megerősíti magas minőségét és teljesítményét. Az 5 méter hosszú kábel ideális eszközök összekapcsolására nagyobb helyiségek vagy épületek különböző részei között.

Specifikációk:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen NW150 80425
- Csatlakozó: RJ45
- Ethernet szabvány: Cat 7
- Átviteli frekvencia: 600 MHz
- Adatátvitel: akár 10 Gb/s
- Anyag: nejlon
- Hossz: 5 m
- Szín: fekete

A Ugreen NW150 80425 hálózati kábel legfontosabb előnyei:
- Fluke Networks tanúsítvány, amely megerősíti a CAT 7 szabványoknak való megfelelést. A kábel alkalmas modemekhez, routerekhez, hálózati nyomtatókhoz, laptopokhoz, set-top boxokhoz, számítógépekhez, játékkonzolokhoz és kapcsolókhoz.
- Növeli az átviteli sebességet az aranyozott dugókkal. Akár 10 Gbps sebességű adatátvitel gyors kapcsolatokat garantál.
- Megvédi a kábel kapcsolatot a törésektől a kibővített dugó-kábel kapcsolatnak köszönhetően. A tartósságot tovább fokozza a 30 AWG tiszta rézmag és a dupla rétegű alumínium árnyékolás.
- Nejlonfonattal és PVC bevonattal időjárásálló. A fonat több mint 10,000 hajlítást is kibír.
- Stabil kapcsolatot biztosít nagyobb távolságokon keresztül, garantálva a gyors és megbízható kapcsolatokat. Az 5 méteres kábel ideális nagyobb helyiségek számára.

Cat 7 tanúsítvány – minőségi és megfelelőségi garancia A Ugreen NW150 kábel Fluuke Networks által minősített, amely megerősíti a CAT 7 szabványoknak való megfelelést. A kábel kompatibilis modemekkel, routerekkel, hálózati nyomtatókkal, laptopokkal, set-top boxokkal, számítógépekkel, játékkonzolokkal és kapcsolókkal. Ez a sokoldalú megoldás nélkülözhetetlenné teszi a Ugreen NW150 kábelt bármilyen hálózati környezetben, megbízható és gyors kapcsolatok kínálva minden eszközhöz.

Ultragyors adatátvitel az aranyozott dugóknak köszönhetően A Ugreen NW150 Ethernet Cat 7 kábel kivételes adatátviteli sebességet biztosít az alacsony impedanciájú és aranyozott dugók használatának köszönhetően. Akár 10 Gbps sebességű adatátvitel biztosítja, hogy minden kapcsolat ne csak gyors, hanem stabil is legyen. Ez tökéletes megoldás igényes felhasználók számára, akik a legjobb teljesítményt várják hálózati berendezéseiktől. Emellett, az aranyozott dugók jobb tartósságot és korrózióállóságot biztosítanak, ami hosszabb kábel élettartamot eredményez.

Tartós kapcsolat a kibővített csatlakozóval A Ugreen NW150 kábel egyik kulcsfontosságú előnye annak tartóssága, amelyet a kibővített dugó-kábel csatlakozó biztosít. Ez a kialakítás minimalizálja a károsodás kockázatát, amely gyakori csatlakoztatás és leválasztás esetén előfordulhat. A 30 AWG tiszta rézmag és a dupla rétegű alumínium árnyékolás tovább növeli annak tartósságát. Ennek köszönhetően a kábel nemcsak tökéletesen vezeti a jelet, hanem hajlítással és más mechanikai sérülésekkel szemben is ellenálló.

Időjárás- és UV-állóság A Ugreen NW150 kábel kivételesen időjárásálló - köszönhetően a nejlon fonatnak és PVC bevonatnak. Ez a kialakítás nemcsak a mechanikai sérülések ellen nyújt védelmet, hanem külső hatások, például UV sugárzás vagy nedvesség ellen is. A nejlon fonat több mint 10,000 hajlítást is kibír, így rendkívül tartós termékről van szó.

Kapcsolatok nagyobb távolságokon minőségveszteség nélkül Az 5 méter hosszú Ugreen NW150 kábel ideális megoldás nagy helyiségek és terek számára, ahol az eszközök jelentős távolságra helyezkednek el egymástól. Hosszának köszönhetően könnyedén összeköti az eszközöket, miközben biztosítja a stabil és gyors adatátvitelt akár 10 Gbps sebességgel.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett