Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303851904 Márka: UGREEN

Ugreen NW101 50190 Ethernet Cat 6 U/UTP kábel kör alakú 0.5m - fekete


Cikkszám: 50190-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303851904 | Márka: UGREEN

Ugreen NW101 50190 Ethernet Cat 6 U/UTP kábel kör alakú 0.5m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen NW101 50190 Ethernet RJ45 Cat 6 U/UTP hálózati kábel, kör alakú, 0,5 m hosszú - fekete

Felejtsd el az internetkapcsolat megszakításait! Az Ugreen NW101 hálózati kábel stabil és gyors adatátvitelt garantál, akár 1000 Mb/s sebességgel. Átfogó kompatibilitásának köszönhetően tökéletesen működik mind a modern, mind a régebbi hálózati eszközökkel. Megerősített konstrukciója, sodrott érpárokkal és vastag 24AWG rézmaggal megbízhatóságot biztosít. Az aranyozott csatlakozók hozzáadásával rendkívül tartós és ellenálló kábelt kapsz.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen NW101 50190
- Csatlakozó típusa: RJ45
- Ethernet szabvány: Cat 6 U/UTP
- Átviteli frekvencia: 250 MHz
- Adatátvitel: akár 1000 Mb/s
- Hossz: 0,5 m
- Szín: fekete

Az Ugreen NW101 hálózati kábel legfontosabb előnyei:
- Villámgyors adatátvitel akár 1000 Mbps sebességgel. A Cat 6 kábel specifikációival tökéletes a nagy igényű hálózati alkalmazásokhoz.
- Sok eszközhöz csatlakozik, amelyek RJ45 interfésszel rendelkeznek. Csatlakoztatható számítógépekhez, laptopokhoz, routerekhez, játékkonzolokhoz, okos TV-khez, hálózati nyomtatókhoz és egyéb eszközökhöz.
- Stabilabb átvitel sebessége a vastag 24AWG rézmaggal. A sodrott érpárok szerkezete stabil jelátvitelt garantál.
- Az aranyozott csatlakozók jobb vezetőképességet és tartósságot biztosítanak. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a kapcsolat megbízható és korrózióálló lesz.
- Rendkívül tartós és rugalmas a PVC-borításának köszönhetően. A rugalmas, de erős PVC védi a kábelt a mechanikai sérülésektől.

Szupergyors adatátviteli sebesség
Az Ugreen NW101 hálózati kábelt a lehető leggyorsabb kapcsolatokhoz tervezték. A Cat 6 specifikációinak köszönhetően akár 1000 Mbps adatátviteli sebességet érhet el. Ez ideálissá teszi a nagyfelbontású videók streameléséhez, az akadozásmentes online játékhoz és a nagy fájlok gyors letöltéséhez. Kiváló teljesítményét a Fluke Corporation tesztje igazolja, amely garantálja a legjobb hálózati élményt.

Sokoldalú kompatibilitás különböző eszközökhöz
Az Ugreen NW101 hálózati kábel ideális megoldás széles körű eszközökhöz, amelyek RJ45 interfésszel rendelkeznek. Csatlakoztathatod számítógépekhez, laptopokhoz, routerekhez, játékkonzolokhoz, okos TV-khez, hálózati nyomtatókhoz és még sok más eszközhöz. Ennek köszönhetően ez a kábel jól működik mind otthoni, mind irodai hálózatokban, biztosítva a megbízható kapcsolatot az adott eszköztől függetlenül.

Stabil átvitel a réz magnak köszönhetően
A kapcsolat stabilitása kulcsfontosságú szempont a hálózat működésében. Az Ugreen NW101 kábel vastag 24AWG rézmagot használ, amely páratlan átvitel sebesség stabilitást biztosít. Ezenkívül a sodrott érpárok szerkezete minimalizálja az interferenciát, ami sima adatátvitelt eredményez. Így zavartalanul élvezheted az internetes hozzáférést, anélkül hogy a munka vagy a szórakozás megszakadna.

Jobb vezetőképesség az aranyozott csatlakozóknak köszönhetően
Az Ugreen NW101 kábel aranyozott csatlakozói jobb vezetőképességet és tartósságot biztosítanak. Az érintkezők arany bevonata nemcsak kiváló vezetőképességet biztosít, hanem korrózióállóságot is, ami meghosszabbítja a kábel élettartamát. Ezáltal biztosított, hogy a hálózati kapcsolat hosszú ideig stabil és megbízható marad.

Tartósság és rugalmasság egyben
Az Ugreen NW101 hálózati kábel kivételesen tartós, köszönhetően a rugalmas, de erős PVC-burkolatának. Ez a burkolat megvédi a kábeleket a mechanikai sérülésektől, miközben olyan rugalmasságot biztosít, amely megkönnyíti a kábel telepítését és elvezetését a nehezen hozzáférhető helyeken.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett