Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876228713 Márka: UGREEN

Ugreen Nexode Pro hálózati töltő, USB + 2x USB-C, 65W + USB-C kábel 1.5m (fekete)


Cikkszám: 25871 | EAN/Vonalkód: 6941876228713 | Márka: UGREEN

Ugreen Nexode Pro hálózati töltő, USB + 2x USB-C, 65W + USB-C kábel 1.5m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Élvezze a gyors töltést készülékei számára. Az Ugreen Nexode Pro hálózati töltő akár 65 watt teljesítményt kínál, és 3 elérhető porttal rendelkezik (1x USB-A, 2x USB-C), így akár 3 készüléket is csatlakoztathat egyszerre. Széleskörű kompatibilitásával és kompakt kialakításával kiemelkedik, így mindig magánál tarthatja.

Akár 3 eszköz egyszerre
Az Ugreen segítségével nem kell megvárnia, amíg az egyik eszköz feltöltődik, mielőtt a másikat csatlakoztatná. A Nexode Pro töltő 3 portot kínál – 2x USB-C és 1x USB-A, így akár 3 eszközt is tölthet egyszerre! A termék további előnye a széles kompatibilitás. Segítségével könnyedén feltöltheti a legtöbb népszerű eszközt, például okostelefonokat, drónokat, hordozható játékkonzolokat, táblagépeket vagy vezeték nélküli fejhallgatókat.

Gyors töltés
Az Ugreen Nexode Pro töltővel gyorsan feltöltheti készülékeit. A termék támogatja a gyors PD töltést, maximális teljesítménye 65 watt. Így nem kell sokáig várnia arra, hogy okostelefonja, táblagépe vagy akár laptopja ismét használatra kész legyen!

Élvezze a GaN technológia előnyeit
A töltő fejlett GaN technológiát használ, így nemcsak rendkívül hatékony, hanem biztonságos használatot is biztosít, és megakadályozza a készülék túlzott felmelegedését. A megoldásnak köszönhetően a termék méretét jelentősen csökkenteni lehetett – könnyen befér a táskájába, és magával viheti a munkába, kollégiumba vagy vakációra. Ezenkívül a Nexode Pro modell túlfeszültség, rövidzárlat és túláram elleni védelemmel rendelkezik.

A csomag tartalma:
- Töltő
- USB-C kábel (1.5 m)

Gyártó: Ugreen

Név: Nexode Pro

Modell: 25871

Szín: Fekete

Elérhető portok: 1x USB-A, 2x USB-C

Teljesítmény: Max. 65 W

Méret: 54 x 39.5 x 32 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett