Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876230082 Márka: UGREEN

Ugreen Nexode Pro 45W hálózati töltő, 2x USB-C (szürke)


Cikkszám: 35008 | EAN/Vonalkód: 6941876230082 | Márka: UGREEN

Ugreen Nexode Pro 45W hálózati töltő, 2x USB-C (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az UGREEN Nexode Pro töltő a teljesítmény és a kompakt kialakítás tökéletes kombinációja, mely gyorsabbá és kényelmesebbé teszi az eszközeid töltését, mint valaha. 45 wattos teljesítményével és a gyors töltési protokollok széles körének támogatásával rendkívül rövid idő alatt töltheted fel eszközeidet. Két USB-C porttal van felszerelve, és a GaNInfinity chipsetet használja, amely nemcsak páratlan teljesítményt biztosít, hanem csökkenti is az eszköz méretét.

45 wattos töltési teljesítmény
Az UGREEN Nexode Pro 45 wattos teljesítménnyel rendelkezik, és több gyors töltési protokollt is támogat, beleértve a PD, QC, SSCAP vagy AFC technológiákat, ami gyorsabb töltési időt eredményez a kiválasztott eszközöknél. Például a Macbook Air M2 13" energiaellátását mindössze 60 perc alatt 72%-ra tölti fel! Ráadásul, két USB-C portjával egyszerre két eszközt is tölthet maximális teljesítménnyel anélkül, hogy aggódnia kellene a töltési folyamat lelassulása miatt.

Kisebb, mint gondolnád
Az UGREEN Nexode Pro töltő a legújabb GaNInfinity chipet használja, amely nemcsak páratlan teljesítményt, hanem kompakt kialakítást is biztosít - 21%-kal kisebb a hagyományos töltőkhöz képest! Ennek a fejlett technológiának köszönhetően gyors és stabil töltést élvezhetsz laptopod, tableted vagy okostelefonod esetében. A GaNInfinity továbbá javítja az energiahatékonyságot, így elengedhetetlen eszköz mindenki számára, aki megbízható töltőt igényel mobileszközéhez.

Védelem a legmagasabb szinten
A töltő többszintű védelemmel van ellátva, amely fokozza a használat biztonságát. Hatékonyan védi a túlterhelés, túlfeszültség, túlmelegedés vagy rövidzárlat ellen. Emellett speciálisan kifejlesztett Thermal Guard technológiát használ, amely valós időben figyeli a hőmérsékletet.

Gyártó: UGREEN
Szín: Szürke
Töltési teljesítmény: 45 W
Interfész: USB-C
Támogatott gyors töltési szabványok: PD3.0 / PPS / QC4+ / QC3.0 / SCP / FCP / AFC / Apple 5V2.4A / Samsung 5V2.4A / BC1.2.
Portok: 2x USB-C
Méret: 35.89 x 36.5 x 47 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett