Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876222551 Márka: UGREEN

Ugreen HP202 HiTune Max5 on-ear vezeték nélküli fejhallgatók hibrid ANC zajcsökkentéssel - fekete


Cikkszám: 25255-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876222551 | Márka: UGREEN

Ugreen HP202 HiTune Max5 on-ear vezeték nélküli fejhallgatók hibrid ANC zajcsökkentéssel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen HP202 HiTune Max5 on-ear vezeték nélküli fejhallgatók hibrid ANC zajcsökkentéssel - fekete

Az Ugreen HP202 HiTune Max5 fejhallgatót a zene szerelmeseinek tervezték, akik nem akarnak kompromisszumot kötni. Kombinálják a fejlett zajcsökkentést, a lenyűgöző akkumulátor-élettartamot és a kivételes hangminőséget. Bluetooth 5.0 technológiával és USB-C porton keresztüli gyors töltési lehetőséggel rendelkeznek. Rendkívül alacsony késleltetéssel is büszkélkedhetnek. Ideális választás igényes felhasználóknak, akik nagyra értékelik a kivételes hívásminőséget és a tiszta hangminőséget, legyen szó zenehallgatásról vagy játékról.

Az Ugreen HP202 HiTune Max5 vezeték nélküli fejhallgatók legfontosabb előnyei:
- Akár 90 órán keresztül hallgathatsz zenét újratöltés nélkül. Zajcsökkentéssel - akár 55 óra.
- Kiküszöbölik a külső zajokat, hogy még nagyobb élvezetet nyújtson a zenehallgatás. A hibrid ANC technológia fejlett zajcsökkentést biztosít.
- Tökéletes hívásminőséget garantálnak. Dupla mikrofonok és DNN zajcsökkentés garantálja a kristálytiszta hangot.
- Páratlan hangminőséget biztosítanak. Akár vezetékes, akár vezeték nélküli módban használja, a hang mindig kifogástalan marad.
- Gyorsan feltöltheted őket az USB-C porton keresztül. Az akkumulátor mindössze 1,5 órán belül teljesen feltöltődik, és 10 perc töltés után 5 óra lejátszási időt biztosít.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: HP202
- Bluetooth verzió: 5.0
- Bluetooth hatótávolság: 10 m (nyílt területen).
- Akkumulátor kapacitás: 600 mAh
- Zenelejátszási idő: kb. 90 óra
- Töltési idő: 1,5 óra
- Töltőport: USB-C
- Anyag: műanyag
- Szín: fekete

Merülj el a csendben Az Ugreen HP202 HiTune Max5 fejhallgató 43 dB-es hibrid ANC zajcsökkentést kínál. Hatékonyan kiküszöbölik a külső zavarokat, lehetővé téve, hogy elmerülj a zenében. Legyen szó egy zsúfolt városról vagy egy zajos irodáról, ezek a fejhallgatók nyugalmat és fókuszt biztosítanak.

Fedezd fel a hangok gazdagságát A 40 mm-es membránnak és az LDAC dekódolástámogatásnak köszönhetően az Ugreen HP202 HiTune Max5 fejhallgatók kiváló minőségű hangokat biztosítanak. A kiegyensúlyozott középtartományi hang, kristálytiszta magas hangok és mély basszus csodálatos akusztikai élményt nyújtanak.

Megszakítás nélküli kommunikáció Kettős mikrofonok használatának köszönhetően az Ugreen HP202 HiTune Max5 fejhallgatókkal való beszélgetések mindig kristálytiszták. A DNN zajcsökkentő technológia az RF és a hívás mikrofonokkal kombinálva hatékonyan elszigeteli a környezeti zajokat, biztosítva a tiszta hangátvitelt.

Gyors USB-C töltés - mert a zene nem ismer megszakítást! A gyors USB-C töltés biztosítja, hogy fejhallgatóid mindig készen álljanak a használatra. A teljes töltés mindössze 1,5 órát vesz igénybe, ami standard módban 90 órányi, zajcsökkentéssel pedig 55 órányi lejátszási időt biztosít. Ennek köszönhetően hosszú órákon át élvezheted kedvenc zenéidet.

Ultra alacsony késleltetés, tökéletes a játékosok számára Az alacsony, 120 ms-os késleltetés miatt az Ugreen HP202 HiTune Max5 fejhallgatók tökéletes választás a játékosok és a filmkedvelők számára. A játékbeli eseményekre történő gyors reakció vagy a filmek hangjának és képének késleltetés nélküli szinkronizálása a kulcsa a virtuális világok maximális elmélyülésének.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett