Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876211586 Márka: UGREEN

Ugreen HiTune T6 vezetéknélküli fülhallgató ANC funkcióval + USB-A - USB-C kábel - fehér


Cikkszám: 15158-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876211586 | Márka: UGREEN

Ugreen HiTune T6 vezetéknélküli fülhallgató ANC funkcióval + USB-A - USB-C kábel - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen HiTune T6 vezetéknélküli fülhallgató ANC funkcióval + USB-A - USB-C kábel - fehér Ugreen HiTune T6 vezetéknélküli fülhallgatók kiváló hangminőséget nyújtanak, és kényelmet és komfortot biztosítanak a mindennapi használathoz. Az fejlett ANC funkciónak köszönhetően kedvenc zenéidet élvezheted anélkül, hogy külső zajok elvonnák a figyelmed. A fülhallgatók akkumulátora akár 7 órányi megszakítás nélküli zenehallgatást biztosít, és a töltőtokkal ez az idő 30 órára nő. A 10 mm-es membrán kristálytiszta hangzást garantál, és a 4 beépített mikrofonnak köszönhetően minden telefonhívás hangja kristálytiszta lesz. Az IPX5 nedvességállóság azt jelenti, hogy nem kell félni a könnyű esőtől vagy az izzadságtól fizikai aktivitás során.
Az Ugreen HiTune T6 vezetéknélküli fülhallgató legfontosabb előnyei:
- Blokkolják a külső zajokat és hangokat akár 48 dB-ig. Az ANC funkció lehetővé teszi, hogy teljesen elmerülj a zenében.
- Akár 30 órán át is működnek egy töltéssel. Maga a fülhallgató akkumulátora elegendő ahhoz, hogy 7 órán át zenét hallgass.
- Kiváló minőségű hangot biztosítanak. A fülhallgató 10 mm-es membránnal rendelkezik, amely kristálytiszta hangzást nyújt.
- Fokozzák a hangod minőségét telefonhívások során. A 4 beépített mikrofon biztosítja, hogy a hívások akár háromszor tisztábbak legyenek más fülhallgatókhoz képest.
- Nem félnek a könnyű esőtől, fröccsenéstől vagy izzadságtól fizikai aktivitás során. A fülhallgató IPX5 nedvesség elleni védelmet nyújt.
- Nincs késedelem az audió továbbításban. A beépített Bluetooth 5.3 technológia megszakítás nélküli zenehallgatást biztosít.
Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: T6
- ​Bluetooth verzió: 5.3
- Támogatott protokollok: HSP, HFP, AVRCP, A2DP
- Bluetooth hatótávolság: 10 m (nyílt térben).
- Frekvencia tartomány: 20Hz-20KHz
- Akkumulátor kapacitás: 400 mAh
- Zene lejátszási idő: kb. 7 óra
- Fülhallgató töltési ideje: 1.5 óra
- Tok töltési ideje: kb. 2 óra
- Töltési port: USB-C
- Vízállóság: IPX5
- ​Anyag: műanyag
- Szín: fehér
Csomag tartalma:
- 1x Ugreen HiTune T6 vezetéknélküli fülhallgató
- 1x USB-A - USB-C töltőkábel
- 1x töltőtok
- 2x készlet fülpárna
- 1x használati útmutató
Merülj el a megszakítás nélküli hangzásban Az Ugreen HiTune T6 vezetéknélküli fülhallgató ANC funkcióval páratlan izolációt biztosít külső zajoktól és hangoktól akár 48 dB-ig. Ennek a technológiának köszönhetően kedvenc dalaidat még zajos környezetben is élvezheted. A négy beépített mikrofon használatával az Ugreen HiTune T6 fülhallgató jelentősen javítja a telefonhívások hangminőségét. Ez a technológia akár háromszor tisztábbá teszi minden beszélgetést más fülhallgatókhoz képest.

Korlátlan zenehallgatás bármikor
Az Ugreen HiTune T6 fülhallgató tartós akkumulátor-élettartama garantálja, hogy akár 30 órán át hallgathatsz zenét a töltőtokkal. Az önálló fülhallgatók egyetlen töltéssel akár 7 órányi megszakítás nélküli szórakozást nyújtanak, így hosszú órákon át élvezheted a zenédet gyakori töltés szüksége nélkül.

Kivételes hangminőség
A HiTune T6 fülhallgatók 10 mm-es membránnal rendelkeznek, amely kristálytiszta hangzást biztosít. Legyen szó zenéről vagy filmekről, számíthatsz a páratlan audio minőségre.

Sportolás és fizikai aktivitás korlátok nélkül
Az IPX5 nedvességállóságnak köszönhetően az Ugreen HiTune T6 fülhallgató tökéletes társ minden fizikai aktivitás során. Nem kell aggódnod az eső, izzadság vagy fröccsenések miatt. Zenéd mindig veled lesz, függetlenül az időjárási körülményektől.

Zökkenőmentes csatlakozás a Bluetooth 5.3-nak köszönhetően
Az Ugreen HiTune T6 fülhallgatókban használt legújabb Bluetooth 5.3 technológia stabil és gyors hangátvitelt garantál késedelem nélkül. Ez azt jelenti, hogy akkor is élvezheted a zene zavartalan áramlását, amikor a telefonod távol van tőled.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett