Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876237586 Márka: UGREEN

Ugreen HiTune Max 5C vezeték nélküli fejhallgató, Hybrid ANC, Bluetooth 5.4 (fehér)


Cikkszám: 35758 | EAN/Vonalkód: 6941876237586 | Márka: UGREEN

Ugreen HiTune Max 5C vezeték nélküli fejhallgató, Hybrid ANC, Bluetooth 5.4 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen HiTune Max 5C vezeték nélküli fejhallgató, Hybrid ANC, Bluetooth 5.4 (fehér)

Élvezze a kivételes hangminőséget, kényelmet és funkciókat minden helyzetben az Ugreen HiTune Max 5C fejhallgatóval. A legújabb technológiák támogatásával és a legmagasabb hangminőség biztosításával nélkülözhetetlen kiegészítővé válnak minden zenerajongó számára. Ezen kívül lenyűgöznek többfunkciósságukkal és esztétikailag kellemes sportos dizájnjukkal.

Megbízható technológia
A fejhallgató fejlett hibrid aktív zajszűrést (ANC) alkalmaz, amely akár a környezeti zajok 95%-át is kiszűri. Ez lehetővé teszi kristálytiszta, zajmentes hang élvezetét bárhol is tartózkodik. Emellett beépített SmartTag technológia található bennük, amely megkönnyíti az eszköz megtalálását, és a legújabb Bluetooth 5.4 technológia stabil kapcsolatot és rendkívül alacsony késleltetést (csak 0,06 másodperc) biztosít, ami ideális játékosok és filmkedvelők számára.

Hosszú üzemidő
A fejhallgató egyetlen töltéssel akár 75 órán keresztül működhet. Ezen kívül kompatibilisek az Ugreen alkalmazással, amely lehetővé teszi az akkumulátor és a csatlakozási állapot ellenőrzését, EQ effektusok kiválasztását és a beállítások konfigurálását. Az alkalmazás akár 8 különböző EQ effektust kínál, hogy gazdagítsa zenei élményét, és személyre szabhatja őket saját preferenciái szerint.

Magas hangminőség
A fejhallgató Hi-Res tanúsítvánnyal rendelkezik, és támogatja az LDAC audio dekódolást akár 990 Kbps sebességgel. Az energiafogyasztás és a késleltetés csökkentése érdekében javasolt az LDAC zajmentes környezetben történő használata. A fejhallgató 40 mm-es dinamikus meghajtókkal van felszerelve, amelyek fokozzák a basszust és a zenei hangzást, kiváló hangminőséget nyújtva. Emellett négyféle zajszűrési lehetőséget kínálnak: adaptív zajszűrés, gyengéd mód, amely csendes helyekre ideális, általános vagy normál mód, és ultra mód rendkívül zajos helyekre, például vonatokra és repülőgépekre.

Széleskörű sokoldalúság
A fejhallgató beépített mikrofonja javítja a hangmérési képességet, így a hívó fél interferencia nélkül hallja Önt, és a hangja természetes és kristálytiszta lesz. A fejhallgató két csatlakozási módot kínál: vezeték nélküli csatlakozást Bluetooth segítségével vagy hagyományos csatlakozást USB-C kábellel. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetben használhassa őket.

Kényelem és praktikum
A fejhallgató kényelmes, összehajtható és rugalmas kialakítású. Kompakt méretekkel és a fejformához igazítható szögállítással ideális minden felhasználó számára. A fülpárnák puha habból készültek, és lágy protein bőrrel vannak borítva a maximális viselési kényelem érdekében.

Csomag tartalma
- Fejhallgató
- Töltőkábel
- Leválasztható audiokábel

Műszaki adatok
- Gyártó: Ugreen
- Modell: Max 5C
- Szín: Fehér
- Akkumulátor kapacitás: 600 mAh
- Mikrofonnal: Igen
- Hangszabvány: Dinamikus
- Kommunikáció: Vezetékes + vezeték nélküli
- Bluetooth verzió: 5.4
- Anyag: Fém
- Akkumulátor élettartam: 75 óra
- Meghajtó átmérője: 40 mm
- Kodekek: AAC, SBC, LDAC
- Töltési port: USB-C
- Vezeték nélküli hálózati típus: Bluetooth
- Méretek: 163 mm x 26 mm x 199 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett