Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876229086 Márka: UGREEN

Ugreen HD171 25908 HDMI 2.1 8K kábel tanúsított, 1 m - szürke


Cikkszám: 25908-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876229086 | Márka: UGREEN

Ugreen HD171 25908 HDMI 2.1 8K kábel tanúsított, 1 m - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen HD171 25908 HDMI 2.1 8K kábel tanúsított, 1 m hosszú - szürke Az Ugreen HD171 kábel elengedhetetlen eszköz minden multimédia és játék rajongó számára. A legmagasabb minőségű videojel átvitelt kínálja az Ultra High Speed ​​HDMI™ tanúsítványnak köszönhetően, amely páratlan képminőséget garantál 8K 60Hz és 4K 240 Hz felbontással. A legigényesebb játékosok számára tervezve olyan technológiákat kínál, mint a VRR, QMS, QFT és ALLM, amelyek simaságot és alacsony késleltetést biztosítanak. A kábel az élénk, természetes színeket is garantálja a beépített dinamikus HDR révén. Sokoldalúsága révén széles körű eszközökkel kompatibilis.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Model: Ugreen HD171 25908
- Csatlakozó:
- HDMI-A (male)
- HDMI-A (male)
- Maximális felbontás: 8K 60Hz
- Kompatibilitás: VRR, QMS, QFT és ALLM
- Anyag: alumínium, PVC
- Hossz: 1 m
- Szín: szürke

Az Ugreen HD171 HDMI kábel legfontosabb előnyei:
- Biztosítja a legmagasabb minőségű videojel átvitelét. Ultra High Speed ​​HDMI™ tanúsítványsal rendelkezik.
- Támogatja a legmagasabb képminőséget 8K 60Hz és 4K 240Hz felbontással. Felejtsd el a késéseket és képkocka leeséseket.
- A játékosok számára tervezve. Fejlett VRR, QMS, QFT és ALLM technológiák biztosítják a sima képeket, minimalizálják a késéseket és automatikusan beállítják a kép módját a tevékenység típusához.
- Garantálja az élénk, természetes színeket. Beépített dinamikus HDR-rel rendelkezik, és három módban (tükör, kiterjesztett vagy játék) működhet.
- Számos eszközzel kompatibilis. Kompatibilis bemeneti eszközök: Playstation, Xbox és Nintendo Switch konzolok, házimozi, Blue-Ray lejátszók, Apple TV, laptopok. Kompatibilis kimeneti eszközök: HDTV-k, monitorok, projektorok, asztali számítógépek.

Ultra High Speed ​​HDMI™ tanúsítvánnyal a legjobb átvitel minőségéért Az Ugreen HD171 kábel nemcsak a legmagasabb minőségű videojelet továbbítja, hanem Ultra High Speed ​​HDMI™ tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely garantálja kivételes teljesítményét. Ez különösen fontos magas felbontású filmek nézésekor vagy játékmenetek közben, amikor minden részlet számít. Az Ugreen HD171 választásával biztos lehetsz benne, hogy multimédiád kompromisszumok nélkül kerül továbbításra.

Támogatás a legmagasabb képminőség érdekében Az Ugreen HD171 kábel támogatást nyújt a 8K 60Hz és 4K 240Hz felbontásokhoz, ami azt jelenti, hogy a legmagasabb minőségű képet élvezheted. Kristálytiszta és részletgazdag képpel gazdagodhatsz filmnézés vagy videojáték közben.

Előny a játékban VRR, QMS, QFT és ALLM technológiákkal A legigényesebb játékosok igényeit szem előtt tartva tervezett Ugreen HD171 kábel olyan technológiákkal van felszerelve, amelyek kulcsfontosságúak a versenytársak fölé kerekedéshez. A VRR (Variable Refresh Rate) simább játékmenetet biztosít. A QMS (Quick Media Switching) lehetővé teszi a megjelenítési módok közötti késlekedés nélküli váltást. A QFT (Quick Frame Transport) csökkenti a késést a kontroller és a képernyő szintén. Az ALLM (Auto Low Latency Mode) automatikusan beállítja a TV vagy monitor kép módját az összekapcsolt eszközön végzett tevékenység típusához. Ezen technológiák révén a játékosok hihetetlen simaságú, megszakítás nélküli játékélményt élvezhetnek. Minden játék még vonzóbb és izgalmasabb lesz!

A dinamikus HDR előnyei A dinamikus HDR a kulcsa az élénk, természetes színek és a kivételes kép mélységének. Az Ugreen HD171 kábel a dinamikus HDR-rel minden film vagy játék hihetetlenül élethűvé válik. Felejthetetlen vizuális élmények - karnyújtásnyira!

Univerzális kompatibilitás Széles körű eszközökkel való kompatibilitása miatt az Ugreen HD171 kábel ideális választás bárkinek, aki értékeli a sokoldalúságot. Legyen szó konzol TV-hez való csatlakoztatásáról, laptop projektorhoz való csatlakoztatásáról vagy házimozi monitorhoz való csatlakoztatásáról, ez a kábel megfelel majd az elvárásaidnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett