Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876215188 Márka: UGREEN

Ugreen HD165 HDMI (férfi) / HDMI (női) 8K Kábel 0.15m - szürke


Cikkszám: 15518-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876215188 | Márka: UGREEN

Ugreen HD165 HDMI (férfi) / HDMI (női) 8K Kábel 0.15m - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ugreen HD165 HDMI kábel, egy női HDMI csatlakozóval és egy férfi HDMI csatlakozóval, rugalmas csatlakozást tesz lehetővé eszközök között, akár nagyobb távolságokra is. 8K 60Hz támogatással páratlan képélességet és sima mozgást biztosít. Az ónnal bevont rézmag a legmagasabb jelminőséget garantálja zavarás nélkül. A kábel támogatja a 3D és HDR technológiát is, lehetővé téve egy még lebilincselőbb élményt. Az alumínium ház és fonott kialakítás biztosítja a tartósságot.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen HD165 15518
- Csatlakozók:
- HDMI (férfi)
- HDMI (női)
- Maximális felbontás: 8K 60 Hz
- További funkciók: 3D, HDR technológia támogatása
- Hossz: 15 cm
- Szín: szürke

A Ugreen HD165 kábel legfontosabb előnyei:
- Hosszabbítja az HDMI jelet rugalmas csatlakozás érdekében . Női HDMI és férfi HDMI csatlakozóval tökéletes hosszabbítókábel.
- Hihetetlen képélességet biztosít 8K 60Hz támogatással . Az Ugreen HD165 HDMI kábel támogatja a legújabb HDMI 2.1 szabványt.
- Garantálja a tiszta jelet zavarás nélkül . Az ónnal bevont rézmag minimálisra csökkenti a jelveszteséget.
- Még lebilincselőbb élményt kínál 3D és HDR támogatással . A kábel támogatja a 3D és High Dynamic Range (HDR) technológiát.
- Kivételesen tartós az alumínium háznak és fonatnak köszönhetően . A kábelszerkezet szilárd és ellenáll a sérüléseknek.

Rugalmas HDMI jel hosszabbítás Az Ugreen HD165 HDMI kábel tökéletes megoldás, ha szükség van az HDMI jel meghosszabbítására nagyobb távolságokon is. Egy HDMI női és egy HDMI férfi csatlakozóval könnyedén csatlakoztathatóak különböző eszközök, még ha távolabb is vannak egymástól. Ez a funkcionalitás minden otthoni és irodai környezetben jól működik, ahol gyakran szükség van a berendezések rugalmas elrendezésére.

Hihetetlen képélesség 8K-ban Az Ugreen HD165 HDMI kábel segítségével élvezheti a hihetetlen élességű képeket. 8K 60Hz támogatás révén minden részlet tiszta és a mozgás sima. Ez egy ideális megoldás filmrajongók és gamerek számára, akik a legmagasabb képminőséget szeretnék. Ez a kábel nemcsak meghosszabbítja az HDMI jelet, hanem biztosítja, hogy a képminőség ne romoljon. Így kedvenc filmjeit és játékait a legmagasabb felbontásban nézheti, függetlenül az eszközök közötti távolságtól.

Tiszta jel zavartalanul Az Ugreen HD165 HDMI kábel tiszta jelet garantál zavartalanul az ónolt rézmagjának köszönhetően. Az HDMI jel meghosszabbításával stabil és interferenciamentes átvitelt biztosít. Ez a technológia minimalizálja az elektromágneses zavarokat, ami különösen fontos olyan környezetben, ahol sok elektronikus eszköz van.

Lebilincselő 3D és HDR élmények Az Ugreen HD165 HDMI kábel nemcsak 8K képeket kínál, hanem támogatja a 3D és HDR technológiát is. Reális színeket és kép mélységet élvezhet még nagyobb távolságokon is. A 3D technológia lehetővé teszi háromdimenziós filmek és játékok megtekintését, míg a HDR növeli a kontrasztot és színtelítettséget. Ez egy ideális megoldás otthoni mozi rajongók számára, akik valódi moziélményt szeretnének átélni.

Kivételes tartósság az alumínium háznak köszönhetően Az Ugreen HD165 HDMI kábel szilárd kidolgozása kivételessé teszi. Az alumínium ház és fonat kivételes tartósságot biztosít, még hosszabb kapcsolatok esetén is. Ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a kopásnak, így ideális választás évekig tartó használatra.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett