Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303831487 Márka: UGREEN

Ugreen HD127 micro HDMI - HDMI 2.0 4K 60Hz kábel 1 m - fekete


Cikkszám: 30148-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303831487 | Márka: UGREEN

Ugreen HD127 micro HDMI - HDMI 2.0 4K 60Hz kábel 1 m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Erősítsd meg a kép- és hangminőséget az Ugreen HD127 kábellel. Élvezd kedvenc tartalmaidat kiváló minőségben, legyen szó játékról, filmről vagy munkáról. A 2 méteres hosszúság megfelelő rugalmasságot biztosít eszközök csatlakoztatásakor, míg az ónbevonatú rézmag stabilitást és tartósságot garantál. Az Ugreen HD127 kábel elengedhetetlen kiegészítő minden otthonban.

A legfontosabb előnyei:
- Kiváló kép- és hangminőséget biztosít
- Sokféle eszközhöz tökéletes: konzoloktól az okos TV-kig
- Tartós és stabil kapcsolatot garantál
- Egyszerűen használható
- Kényelmesen lehet vele eszközöket csatlakoztatni, rugalmas és 1 m hosszú

Specifikációk:
- Márka: Ugreen
- Modell: HD127
- Csatlakozók:
- Micro HDMI
- HDMI
- HDMI szabvány: HDMI 2.0
- Maximális felbontás: 4K 60Hz
- Anyag:
- Mag: ónbevonatú réz
- Árnyékolás: alumínium fólia + háló
- Borítás: TPE
- Csatlakozók: aranyozottak
- Kábel hossza: 1 m
- Szín: fekete

Páratlan minőségű audio- és videótovábbítás. Ha szeretnéd, hogy a filmjeid, játékaid és prezentációid megszakítás nélkül és minőségvesztés nélkül jelenjenek meg, válaszd az Ugreen HD127 kábelt. Az előrehaladott jeltovábbítási technológiának köszönhetően a kép és a hang minden részlete változatlanul eljut hozzád. Tökéletes választás filmkedvelőknek és játékosoknak.

Az Ugreen HD127 kábel sokoldalú felhasználása. Az Ugreen HD127 kábel kompatibilis számos eszközzel: konzoloktól az okos TV-kig, otthoni és professzionális felhasználásra egyaránt. Ez az egyetlen kábel, amire szükséged van a micro HDMI porttal rendelkező eszközeidhez.

Tartós és megbízható HDMI - micro HDMI kábel. Az ónbevonatú rézmag a tartósság szinonimája. Aranyozott csatlakozók, TPE-borítás - ez a kábel a mindennapi használatra készült, és hosszú távon is megbízható kapcsolatot biztosít. Robusztus kialakításának köszönhetően ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a jelzavarásnak.

Az Ugreen HD127 kábel egyszerű telepítése. Az Ugreen HD127 kábel használata igazi élvezet. Csatlakoztasd, és élvezd az azonnali átvitelt külön konfiguráció vagy további szoftver telepítése nélkül. Egyszerű megoldás mindazok számára, akik értékelik a kényelmet és a hatékonyságot.

Rugalmas és kényelmes használat. Az 1 méteres változatban az Ugreen HD127 kábel ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kompakt kialakítást. Tökéletesen használható szűk helyeken, például kis íróasztalokon vagy szűk polcokon. Akár laptophoz, konzolhoz vagy TV-hez csatlakoztatod készülékedet, ez a kompakt verzió maximális kényelmet biztosít kusza kábelek nélkül. Pontosan az ideális rend fenntartásához.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett