Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303811458 Márka: UGREEN

Ugreen HD107 10145 HDMI (Male) - HDMI (Female) 4K Kábel 3m - Fekete


Cikkszám: 10145-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303811458 | Márka: UGREEN

Ugreen HD107 10145 HDMI (Male) - HDMI (Female) 4K Kábel 3m - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen HD107 10145 HDMI (Male) - HDMI (Female) 4K Kábel 3m - Fekete

Mostantól nem kell aggódnia a készülékek közötti távolság miatt az Ugreen HD107 kábelnek köszönhetően. Ez az fejlett HDMI kábel lehetővé teszi egy laptop, PlayStation konzol, set-top box csatlakoztatását egy projektorhoz, PC-hez vagy TV-hez, 4K Ultra HD 1080P képminőséget biztosítva. Az aranyozott csatlakozóknak, a többrétegű árnyékolásnak és az kiterjesztett és tükrözött módok támogatásának köszönhetően a kábel kielégíti még a legigényesebb felhasználók elvárásait is. A 3 méteres hosszúság tökéletes hosszú hívásokhoz, megszüntetve a távolság korlátait.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modellszám: HD107 10145
- Csatlakozók:
- HDMI (male)
- HDMI (female)
- HDMI szabvány: 2.0
- Felbontás: 4K
- Anyag: ónozott réz + aranyozott dugók + alumínium fólia
- Hossz: 3 m
- Szín: fekete

A Ugreen HD107 10145 kábel legfontosabb előnyei:
- Megoldja az eszközök közötti távolság problémáját, lehetővé téve a kényelmes csatlakozást laptophoz, konzolhoz vagy TV-hez. A kábel 3 méter hosszú, tökéletes hosszú csatlakozásokhoz.
- 4K Ultra HD 1080P minőségben jeleníti meg a képet, amely a legmagasabb képminőséget biztosítja. Aranyozott csatlakozókkal rendelkezik a stabilabb adatátvitel érdekében.
- Csökkenti az elektromágneses interferenciát a TMDS technológiának köszönhetően. A kábel több rétegű árnyékolást és 30 AWG ónozott rézvezetékeket tartalmaz.
- Támogatja a multitaskingot és a megosztott képernyős műveleteket kiterjesztett módot kínálva. Tükrözött módot is lehetővé tesz, hogy ugyanazt a képet mindkét képernyőn megjelenítse.
- Védi a HDMI interfészt, minimalizálva a károk kockázatát a gyakori csatlakoztatások és leválasztások során. A dugó és a kábel kiterjesztett kapcsolata növeli a termék tartósságát.

Nagyszerű hosszal
A 3 méter hosszú Ugreen HD107 kábel ideális megoldás azok számára, akik hosszabb távolságokon belüli csatlakozást igényelnek. Ez a hossz lehetővé teszi a készülékek szabad elhelyezését a szoba különböző részeiben anélkül, hogy aggódni kellene az átviteli minőség miatt. Különösen hasznos nagy konferenciatermekben vagy házimozikban, ahol a készülékek jelentős távolságra lehetnek a képernyőtől. Ennek eredményeként a 3 méter hosszú Ugreen HD107 kábel kivételes rugalmasságot és sokféleséget kínál, bármilyen konfigurációhoz illeszkedve.

Képmegjelenítés 4K Ultra HD 1080p minőségben
Élvezze a páratlan képminőséget az Ugreen HD107 kábellel. A 4K Ultra HD 1080p támogatásával minden részlet a képernyőn tiszta és éles, a filmek, játékok és bemutatók lenyűgözőek lesznek. Tökéletes megoldás házimozi-rajongók és játékosok számára, akik a legmagasabb vizuális minőséget várják. Az aranyozott csatlakozók biztosítják a stabil adatátvitelt, kiküszöbölve minden interferenciát és javítva a csatlakozások tartósságát.

Többrétegű árnyékolás
Felejtse el az interferenciát és jelvesztést. Az Ugreen HD107 kábel fejlett TMDS technológiával rendelkezik, amely csökkenti az elektromágneses interferenciát, ami garantálja a zavartalan adatátvitelt. Többrétegű árnyékolás, beleértve a PVC borítást, háló- és fóliaárnyékolót, valamint ónozott rézvezetékeket, kiváló védelmet biztosít a külső interferenciák ellen.

Kiterjesztett és tükrözött mód a jobb multitaskinghoz
Az Ugreen HD107 kábel fejlett üzemmódokat támogat, amelyek növelik a termelékenységet és a használat kényelmét. A kiterjesztett mód lehetővé teszi egy megosztott képernyő használatát, ami tökéletes a multitaskinghoz – egyidejűleg dolgozhat az egyik képernyőn, míg további információkat tekint meg a másikon. A tükrözött mód lehetővé teszi, hogy ugyanazt a képet jelenítse meg mindkét képernyőn, ami nagyszerű a prezentációkhoz és a tartalmak megosztásához.

Kivételes tartósság a kiterjesztett dugókapcsolatnak köszönhetően
Növelje HDMI csatlakozásainak tartósságát az Ugreen HD107 kábellel. A dugó és a kábel kiterjesztett kapcsolata minimalizálja a gyakori csatlakoztatás és leválasztás okozta károk kockázatát. A szilárd konstrukció és a kiváló minőségű anyagok biztosítják a hosszú élettartamot, még intenzív használat esetén is. A HDMI interfész teljesen védett, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig élvezheti a megbízható kapcsolatot. Ez ideális megoldás azok számára, akik gyakran mozgatják készülékeiket és tartós, tartós HDMI kábelt igényelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett