Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876213849 Márka: UGREEN

Ugreen DP118 DisplayPort 2.1 kábel 2m - szürke


Cikkszám: 15384-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876213849 | Márka: UGREEN

Ugreen DP118 DisplayPort 2.1 kábel 2m - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen DP118 DisplayPort 2.1 kábel 2m - szürke
Bemutatjuk az Ugreen forradalmi DisplayPort 2.1 kábelét, amely elképesztő képminőséget biztosít 16K felbontásban 30Hz-en. A rézmag révén lehetőség nyílik a megjelenített kép legmagasabb minőségének elérésére, ami ideális megoldás szakemberek és multimédia-rajongók számára.

A DisplayPort 2.1 kábel legfontosabb előnyei:
- Kiváló 16K 30Hz felbontás. Élvezze a lenyűgöző vizuális élményt, köszönhetően a hihetetlen felbontású képes megjelenítés lehetőségének, amely minden részletet tisztává és élethűvé tesz.
- DisplayPort 2.1 technológia rézmaggal. Biztosítsa a legkiválóbb képátviteli minőséget a rézmag segítségével, amely kiküszöböli az interferenciát és stabil kapcsolatot biztosít minden helyzetben.
- Teljes sávszélesség: 80 Gbps. Érjen el maximális teljesítményt és zökkenőmentes adatátvitelt a rendkívül széles sávszélesség révén, lehetővé téve, hogy kompromisszumok nélküli multimédiás élményben részesüljön.
- Kompatibilis bármilyen DisplayPorttal rendelkező eszközzel. Lehetővé teszi a csatlakozást számítógéphez, monitorhoz, kamerához, TV-hez, projektorhoz és még sok máshoz.
- Tartós kialakítás alumínium házzal és nikkel bevonatú csatlakozókkal. Tartósra tervezve, kábelünk készen áll minden napi kihívásra, így biztos lehet benne, hogy évekig megbízható szolgálatot fog nyújtani.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: DP118
- Csatlakozó típusa: DisplayPort (férfi) - DisplayPort (férfi)
- DisplayPort szabvány: 2.1
- Sávszélesség: 80 Gbps
- Technológiai támogatás:
- Dynamic HDR10+
- 3D Vision
- 24 bites színmélység
- HDCP 2.2
- Támogatott felbontás:
- 16K 30Hz
- 10K 60Hz
- 8K 120Hz
- 4K 144Hz
- Anyag: réz + alumínium ötvözet + nikkel
- Szín: szürke
- Kábel hossz: 2m
- Kompatibilitás: DisplayPort 2.0, 1.4, 1.3 és más régebbi verziók

Kiváló 16K 30Hz felbontás
Fedezze fel az új szabványokat a képminőség terén, a hihetetlen 16K felbontás révén, amely minden részletet tisztává és élethűvé tesz. Élvezze a mozi élményt a saját otthonában.

DisplayPort 2.1 technológia
Biztosítsa a legkiválóbb képátviteli minőséget a rézmag segítségével, amely kiküszöböli az interferenciát és stabil kapcsolatot biztosít minden helyzetben.

Teljes sávszélesség: 80 Gbps
A rendkívül széles sávszélességgel érjen el maximális teljesítményt és zökkenőmentes adatátvitelt, lehetővé téve, hogy kompromisszumok nélküli multimédiás élményben részesüljön.

Kompatibilitás bármilyen DisplayPorttal rendelkező eszközzel
A DisplayPort 2.1 kábel támogatja bármelyik eszközét, legyen az szakember, játékos vagy multimédia rajongó, biztosítva a kiváló képminőséget minden helyzetben.

Tartós kialakítás alumínium házzal és nikkel bevonatú csatlakozókkal
Tartósra tervezve, kábelünk készen áll minden, amit dobálnak rá, így biztos lehet benne, hogy évekig megbízható szolgálatot fog nyújtani.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett