Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303812127 Márka: UGREEN

Ugreen DP102 10212 DisplayPort 1.2 4K kábel 3 m - Fekete


Cikkszám: 10212-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303812127 | Márka: UGREEN

Ugreen DP102 10212 DisplayPort 1.2 4K kábel 3 m - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Merülj el a lélegzetelállító képminőségben az Ugreen DP102 kábel segítségével, amely DisplayPort 1.2 csatlakozókkal van ellátva. A magas, 4K felbontás és a stabil jelátvitel tökéletes részletvisszaadást garantál. A legmagasabb minőségű anyagok használata, mint például az ónbevonatú réz, alumínium fólia és PVC fonat, páratlan tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak. A csatlakozók átgondolt kialakítása biztonságos és kényelmes csatlakoztatást tesz lehetővé, ezzel minimalizálva a sérülés kockázatát. Kiválóan alkalmas számítógép monitorhoz vagy otthoni mozitechnikához történő csatlakoztatására.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen DP102 10211
- Csatlakozó: DisplayPort 1.2 - DisplayPort 1.2
- Maximális kép felbontás: 4K 30Hz
- Anyag: ABS, aranyozott csatlakozók
- Hossz: 3 m
- Szín: Fekete

Az Ugreen DP102 kábel legfontosabb előnyei:
- Egy kábelen belül egyesíti az audiót és a videót, támogatva a kiváló minőségű digitális hangot. A kábel két DisplayPort 1.2 csatlakozóval rendelkezik.
- Kristálytiszta képet biztosít elmosódás és vibrálás nélkül. A kábel ónbevonatú rézből, alumínium fóliából és PVC fonatból készült.
- Hosszú távon is stabil jelátvitelt garantál. A csatlakozók aranyozottak.
- Könnyedén és biztonságosan csatlakoztatja és leválasztja az eszközöket. A kábel egy gombbal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy kihúzódjon a portból.
- Optimális vizuális élményt nyújt játék közben. A kábel a 4K felbontású videót is támogatja.

Audió és videó egy kábelen
Az Ugreen DP102 kábel DisplayPort 1.2 csatlakozói egyetlen kábelen keresztül teszik lehetővé az audió és a videó továbbítását. A kiváló minőségű digitális hang azt jelenti, hogy a filmnézés vagy a játék közben a hangok teljes spektrumát élvezheti.

Páratlan képminőség elmosódás és vibrálás nélkül
Az Ugreen DP102 kábel a legmagasabb minőségű anyagok, például az ónbevonatú réz, alumínium fólia és PVC fonat használatával kristálytiszta képet biztosít elmosódás és vibrálás nélkül. Ez különösen fontos, mivel akár a legkisebb zavar is elronthatja a vizuális élményt.

Stabil jelátvitel
Az Ugreen DP102 kábel kiváló minőségű aranyozott csatlakozói hosszú távú és stabil jelátvitelt biztosítanak. Ennek köszönhetően folyamatos kapcsolatot élvezhet, amely minimalizálja a jelveszteséget. Az aranyozott csatlakozók a korrózió ellen is védenek, ezáltal tovább növelve a kábel élettartamát.

Eszközök biztonságos és könnyű csatlakoztatása
Innovatív, gombbal ellátott kialakításának köszönhetően az Ugreen DP102 kábel lehetővé teszi az eszközök könnyű és biztonságos csatlakoztatását és leválasztását. Ez a funkció védi a csatlakozókat a mechanikai sérülésektől, biztosítva mind a kábel, mind a berendezés hosszú élettartamát.

Optimális látványélmény 4K felbontásban
Az Ugreen DP102 kábel a legjobb vizuális élmény biztosítására lett tervezve. A 4K felbontás támogatása minden részletet tisztán, élénken és valósághűen jelenít meg. Ez a tökéletes megoldás a játékosok, filmkedvelők és szakemberek számára, akik a legmagasabb képminőséget igénylik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett