Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876233137 Márka: UGREEN

Ugreen CM757 2in1 adapter 2x USB-A 3.0 (input) / 2x USB-A (output) - szürke


Cikkszám: 35313-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876233137 | Márka: UGREEN

Ugreen CM757 2in1 adapter 2x USB-A 3.0 (input) / 2x USB-A (output) - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen CM757 2in1 adapter 2 db USB-A 3.0 bemeneti csatlakozóval és 2 db USB-A kimeneti csatlakozóval - szürke. Az Ugreen CM757 adapter tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnék növelni munkájuk hatékonyságát két USB eszköz megosztásával két számítógép vagy laptop között. Ezen adapter segítségével könnyedén válthat a billentyűzet, egér, nyomtató vagy pendrive között egy gombnyomással. Többé nem kell aggódnia a bonyolult konfigurációk miatt - az Ugreen CM757 adapter kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel, mint a Windows, MacOS és Linux.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen CM757 35313
- Bemeneti Csatlakozók:
- USB-A 3.0
- USB-A 3.0
- Kimeneti csatlakozók:
- USB-A
- USB-A
- Adatátviteli sebesség: akár 5 Gb/s
- Rendszer kompatibilitás: Windows, macOS, Linux, Chrome OS
- Fekete szín
- Tartozékok: 2x USB-A / USB-A kábel

Az Ugreen CM757 adapter legfontosabb előnyei:
- Növeli a munkahatékonyságot azzal, hogy lehetővé teszi USB eszközök megosztását két számítógép között. Az Ugreen CM757 adapter lehetővé teszi, hogy billentyűzetet, egeret, nyomtatót vagy pendrive-ot csatlakoztasson két számítógéphez egyidejűleg.
- Megkönnyíti a két számítógép közötti váltást egyetlen gombbal. A kék és zöld LED jelzőfények segítségével mindig tudni fogja, melyik számítógép van csatlakoztatva.
- Stabil adatátvitelt biztosít akár 5 Gbps sebességgel. Az adapter a USB 3.0 technológiát használja, amely gyors és megbízható adatátvitelt biztosít.
- Széleskörű operációs rendszer kompatibilitással rendelkezik. Támogatja a Windows, MacOS, Chrome OS és Linux rendszereket, így különböző felhasználók számára ideális.
- A készlet két 1,5 méter hosszú USB-A / USB-A kábelt tartalmaz. Nem kell további kiegészítőket vásárolnia - minden szükséges tartozék a dobozban található.

Munkahatékonyság a legmagasabb szinten: Az Ugreen CM757 adapter tökéletes megoldás azok számára, akik optimalizálni szeretnék munkaállomásukat. Lehetővé teszi USB eszközök, például billentyűzet, egér, nyomtató vagy pendrive megosztását két számítógép között. Többé nem kell folyamatosan cserélgetni a kábeleket - most minden kéznél van. Az adapter jelentősen időt takarít meg és növeli a kényelmet, hogy napi feladatai hatékonyabbak legyenek.

Kényelmes váltás egyetlen gombbal: Két számítógép közötti váltás még soha nem volt ilyen egyszerű. Az Ugreen CM757 adapter lehetővé teszi az azonnali váltást egyetlen gombbal, így USB eszközök használata rendkívül kényelmes. A kék és zöld LED jelzőfények megmutatják, melyik számítógép van pillanatnyilag csatlakoztatva, kiküszöbölve a zűrzavar lehetőségét. Ez egy olyan megoldás, amit mindennapi munkájában biztosan értékelni fog.

Stabil adatátvitel a legmagasabb szinten: Az Ugreen CM757 adapter garantálja a stabil adatátvitelt akár 5 Gbps sebességgel a USB 3.0 technológiának köszönhetően. Akár nagy fájlokat továbbít, akár perifériákat használ, biztos lehet benne, hogy minden zökkenőmentesen fog működni.

Kompatibilitás különböző operációs rendszerekkel: Az Ugreen CM757 adapter tökéletesen fog működni különböző operációs rendszerekkel. Széleskörű kompatibilitása lefedi a Windows, MacOS, Chrome OS és Linux rendszereket, így kivételesen sokoldalú eszközzé válik. Ez tökéletes megoldás otthoni felhasználóknak és szakembereknek egyaránt, akik megbízható felszerelést igényelnek a mindennapi munkához.

Minden, amire szüksége van egy készletben: Az Ugreen CM757 adapter megvásárlásakor mindent megkap, amire azonnal szüksége van. A készlet két 1,5 méteres USB-A / USB-A kábelt tartalmaz, így nem kell további kiegészítők miatt aggódnia. Ez egy átfogó megoldás.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett