Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876217281 Márka: UGREEN

Ugreen CM678 USB HD webkamera - szürke


Cikkszám: 15728-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876217281 | Márka: UGREEN

Ugreen CM678 USB HD webkamera - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen CM678 USB HD webkamera - szürke Az Ugreen CM678 webkamera kiváló minőséget garantál a videokonferenciaid és felvételeid számára. A teljes HD 1080p technológiának köszönhetően minden részlet tökéletesen látható lesz. Az automatikus gyenge fényviszony-korrekció biztosítja, hogy a kép mindig világos legyen, függetlenül a körülményektől. A kettős mikrofonok kiküszöbölik a felesleges zajokat, tiszta hangot biztosítva. A lencse fókuszálása gondoskodik arról, hogy a kép mindig stabil és éles legyen. A széles, 85 fokos látószög lehetővé teszi több ember beleférését a képkockába, míg a 360 fokos forgathatóság és a három felszerelési lehetőség páratlan rugalmasságot és kényelmet nyújt. Az Ugreen CM678 webkamera legfontosabb előnyei:
- Magas minőségű felvételek és videóhívások. A kamera teljes HD 1080p videóminőséget biztosít.
- Kényelmetlen körülményekhez is ideális. Két beépített mikrofonnal rendelkezik és automatikusan korrigálja a gyenge fényviszonyokat.
- Igényeid szerint állítható látószög. A kamera 360 fokos állíthatósággal rendelkezik.
- Nincs szükség illesztőprogram telepítésére. Széles kompatibilitással rendelkezik a plug and play funkciónak köszönhetően.
- Univerzális és kényelmes használat. Háromféle felszerelési lehetőséget kínál: asztalon, állványon vagy a számítógép tetején rögzítve.
Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: CM678
- Felbontás: Full HD (1920×1080)
- Csatlakozó típusa: USB-A (hím)
- Beépített mikrofon: igen
- Állítható: igen
- Kábel hossza: 2 m
- Anyaga: műanyag
- Színe: szürke
Páratlan képminőség teljes HD-ban A teljes HD 1080p technológia az Ugreen CM678 kamerában lehetővé teszi, hogy minden részletet megragadjon, professzionális képminőséget biztosítva minden alkalommal. Akár fontos üzleti megbeszélést tart, akár csak barátaival szeretne csevegni, az Ugreen CM678 biztosítja, hogy a legjobb fényben látszódj. Világos kép még árnyékban is Az automatikus fényviszony-korrekció valós időben állítja be a kamera beállításait, biztosítva a világos és éles képeket még rosszul megvilágított szobákban is. Így biztos lehet benne, hogy videokonferenciái és felvételei mindig professzionálisak lesznek, függetlenül a fényviszonyoktól. Tiszta hang a kettős mikrofonoknak köszönhetően Az Ugreen CM678 webkamera két kiváló minőségű mikrofonnal van felszerelve, amelyek biztosítják, hogy hangja természetesnek és tisztának hallatszon, torzítás nélkül. A zajcsökkentő technológia hatékonyan kiküszöböli a nem kívánt háttérhangokat, lehetővé téve az akadálymentes és tiszta kommunikációt. Képstabilitás és precizitás Az Ugreen CM678 kamera fix fókuszú lencséje biztosítja, hogy a kép mindig éles és stabil. Ez a funkció lehetővé teszi a gyors és pontos fókuszálást az emberekre, stabil és részletes képeket hozva létre, manuális beállítások szükségessége nélkül. Ez rendkívül hasznos dinamikus helyzetekben, például online tanítás vagy prezentációk során. Széles látószög és rugalmas beállítások Az Ugreen CM678 kamera széles, 85 fokos látószöggel rendelkezik - ideális megoldás csoportos megbeszélésekhez és családi videóhívásokhoz. Ezenkívül a 360 fokos állíthatóság és a három felszerelési lehetőség (asztalon, állványon vagy monitoron) nagyszerű kényelmet nyújt, lehetővé téve a kamera pozíciójának minden helyzethez való igazítását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett