Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876215485 Márka: UGREEN

Ugreen CM653 HUB, 4 USB-A porttal és USB-A tápkábellel - fekete


Cikkszám: 15548-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876215485 | Márka: UGREEN

Ugreen CM653 HUB, 4 USB-A porttal és USB-A tápkábellel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen CM653 HUB, 4 USB-A porttal és USB-A tápkábellel - fekete A Ugreen CM653 HUB elengedhetetlen társ munkahelyi vagy otthoni munkaállomása számára. Az USB 3.0 portoknak köszönhetően, amelyek akár 5 Gb/s adatátviteli sebességet is lehetővé tesznek, a fájlok átvitele gyerekjáték és gyors lesz. A HUB rendelkezik 4 beépített USB-A porttal, így számos USB-A csatlakozós eszközzel képes együttműködni. Kompakt méretei és könnyűsége rendkívül kényelmessé teszik a mindennapi használat során. A Ugreen CM653 HUB legfontosabb előnyei:
- Az USB 3.0 portok 5 Gb/s sebességgel biztosítják a fájlátvitelt. Csupán néhány másodpercbe telik egy videó, fotó vagy nagy fájl küldése.
- Rendkívül univerzális. Széleskörű kompatibilitást kínál USB-A csatlakozós eszközökkel, pl. pendrive-okkal, egerekkel vagy billentyűzetekkel, külső meghajtókkal, nyomtatókkal, mikrofonokkal.
- Sokáig fog tartani. Nikkelbevonatú dugókkal rendelkezik, és a kábele átvészelte a 20,000 hajlítási tesztet.
- Megvédi eszközeit a leggyakoribb problémákkal szemben - túltöltés, túlterhelés, rövidzárlat vagy túlmelegedés.
- Tökéletes otthon, irodában vagy egyetemen. Kicsi, könnyű, és beépített LED jelzővel rendelkezik, amely mutatja, hogy a HUB csatlakozik-e az eredeti eszközhöz.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: CM653
- Csatlakozó típus:
- 4 x USB-A (női)
- USB-A (férfi)
- USB szabvány: 3.0
- Adatátviteli sebesség: akár 5 Gb/s
- Anyag: PC, ABS
- Szín: fekete

Gyors adatátvitel Az Ugreen CM653 HUB USB 3.0 portjai akár 5 Gb/s sebességgel biztosítják az adatátvitelt. Ez azt jelenti, hogy akár a legnagyobb fájlokat is, például videókat vagy nagy dokumentumokat, pillanatok alatt áttölthet. A HUB nemcsak időt takarít meg, hanem jelentősen növeli a munka kényelmét is. Univerzális parancsnoki központ Az Ugreen CM653 HUB kompatibilitása széleskörű USB-A eszközökkel valóban univerzális eszközzé teszi. Függetlenül attól, hogy pendrive-ot, egeret, billentyűzetet, külső meghajtót, nyomtatót vagy mikrofont szeretne csatlakoztatni - ez a HUB minden feladatot megbízhatóan és hatékonyan teljesít. Tartósság, amire számíthat Nikkelbevonatú dugók és egy kábel, amely átvészelte a 20,000 hajlítási tesztet, garantálják, hogy a Ugreen CM653 HUB évekig szolgálni fog. Biztonság mindenek felett A túltöltés, túlterhelés, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelem nyugalmat biztosít, és garantálja, hogy eszközei bármilyen helyzetben biz

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett