Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876214952 Márka: UGREEN

Ugreen CM478 multifunkcionális adapter - szürke


Cikkszám: 15495-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876214952 | Márka: UGREEN

Ugreen CM478 multifunkcionális adapter - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen CM478 HUB USB-A 3.0 multifunkcionális adapter - 2 x USB-A 2.0 / HDMI / USB-C - szürke A multifunkcionális adapter lehetővé teszi, hogy egyetlen USB-C portból négy további portot hozz létre a számítógépeden. Az Ugreen CM478 adapter minden népszerű operációs rendszerrel működik. Az USB portok gyors adatátvitelt biztosítanak, míg a HDMI port kiváló minőségű képtovábbítást tesz lehetővé. Az Ugreen CM478 adapter legfontosabb előnyei:- Négy további portot biztosít . A további portok bővítik a tablet, laptop vagy telefon használati lehetőségeit.
- Lehetővé teszi a videók legmagasabb minőségű továbbítását . Támogatja a 4K 30Hz felbontást. Kiváló vizuális élményt nyújt.
- Gyors adatátviteli sebességet garantál . Az USB 3.0 port akár 5 Gb/s adatátviteli sebességet biztosít.
- Több operációs rendszerrel való kompatibilitást biztosít . Működik Windows, macOS, iOS, Linux és Android rendszerekkel. Lehetővé teszi a különböző eszközök szabad használatát.
- Tartós szerkezettel rendelkezik . Az alumínium ház ellenáll a sérüléseknek és kiváló hőelvezetést biztosít. Zavartalan működést kínál még intenzív használat során is.
Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: CM478
- Csatlakozók:
- USB-A 3.0 (női)
- 2 x USB-A 2.0 (női)
- USB-C (női)
- USB-C (férfi)
- HDMI (női)
- Felbontás: 4K 30Hz
- Adatátvitel: akár 5 Gb/s
- Anyag: alumínium
- Szín: szürke
Multifunkcionalitás Az Ugreen CM478 adapter még sokoldalúbbá teszi a számítógépedet. A további portok lehetővé teszik több eszköz csatlakoztatását, és növelik a hatékonyságodat. Magas videóminőség Lehetővé teszi filmek, prezentációk és multimédiás tartalmak elképesztő 4K minőségben történő megtekintését. Most minden részlet éles és valósághű lesz. Gyors adatátvitel Az Ugreen CM478 adapter villámgyors adatátvitelt biztosít. Lehetővé teszi a fájlok gyors átvitelét és zavartalan működést kínál. Univerzális kompatibilitás Nem számít, melyik operációs rendszert részesíted előnyben, az Ugreen CM478 adapter készen áll a használatra. Működik Windows, macOS, iOS, Linux és Android rendszerekkel. Tartós és ellenálló Az Ugreen CM478 adapter rendkívül tartós. Az alumínium nemcsak elegáns megjelenést nyújt, hanem ellenáll a sérüléseknek is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett