Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303855056 Márka: UGREEN

Ugreen CM162 50505 USB-C - HDMI / VGA / USB-A 3.0 / USB-C PD adapter - szürke


Cikkszám: 50505-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303855056 | Márka: UGREEN

Ugreen CM162 50505 USB-C - HDMI / VGA / USB-A 3.0 / USB-C PD adapter - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen CM162 50505 Adapter HDMI / VGA / USB-A 3.0 / USB-C PD Portokkal és USB-C Kábel - Szürke Szeretne nagy felbontású filmeket nézni, játékokat játszani vagy professzionális prezentációkat tartani? Az Ugreen CM162 adapter kivételes kép- és hangminőséget biztosít. Támogatja mind a HDMI-t, mind a VGA-t, lehetővé téve a két kimenet egyidejű használatát. Az adapter számos eszközzel kompatibilis: laptopoktól egészen okostelefonokig. Ez egy igazi multimédiás nélkülözhetetlen eszköz. Csak csatlakoztassa a USB-C porthoz és élvezze az egyszerű plug-and-play működést.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen CM162 50505
- Csatlakozó típusok:
- 1x HDMI-A
- 1x VGA
- 1x USB-C PD 100W
- 1x USB-A
- USB szabvány: max. 5 Gb/s
- HDMI szabvány: HDMI 1.4b
- Támogatott felbontás: 4K 30Hz (HDMI-A), 1080p 60Hz (VGA)
- Szín: Szürke

Az Ugreen CM162 50505 adapter legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi a HDMI és VGA egyidejű csatlakoztatását, ami növeli az eszköz sokoldalúságát. Az Ugreen CM162 adapter lehetővé teszi két videokimenet egyidejű használatát.
- Támogatja a felbontásokat akár 4K UHD-ig HDMI esetében és 1080p-ig VGA esetében, biztosítva a legmagasabb képminőséget. A HDMI 1.4b port támogatja a felbontásokat akár 3840x2160 30Hz-en, míg a VGA port támogatja a 1080p-t 60Hz-en.
- Működik további szoftver nélkül. Az adapter használatra kész közvetlenül a USB-C porthoz való csatlakoztatás után.
- Számos eszközzel kompatibilis. Az adapter laptopokkal, tabletekkel és okostelefonokkal egyaránt működik, amelyek USB-C porttal vannak ellátva.
- Tökéletes utazótárs. A szilárd alumínium ház biztosítja a tartósságot és a hatékony hőelvezetést.

Egyszerű HDMI és VGA csatlakoztatás
Az Ugreen CM162 adapter lehetővé teszi a HDMI és VGA egyidejű csatlakoztatását, így rendkívül sokoldalú eszköz. Mostantól két monitort is könnyedén csatlakoztathat eszközéhez, növelve a munka vagy szórakozás hatékonyságát. Ennek a megoldásnak köszönhetően egy nagy képernyőn tarthat prezentációkat, miközben egy másik monitoron jegyzeteket vagy egyéb feladatokat végezhet.

Csodálatos képminőség
A nagy felbontás támogatása az Ugreen CM162 adapter egyik kulcsfontosságú előnye. A HDMI port támogatja a felbontásokat akár 4K UHD-ig 30Hz-en, ami kristálytiszta képeket eredményez élénk színekkel. Továbbá, a VGA port támogatja a felbontást akár 1080p-ig 60Hz-en, biztosítva a tiszta és részletes képeket még a régebbi monitorokon is. A képminőség mindig magas szinten lesz.

Problémamentes telepítés
Felejtse el a bonyolult konfigurációt és további szoftvereket. Az Ugreen CM162 adapter plug-and-play alapon működik, ami azt jelenti, hogy a USB-C porthoz való csatlakoztatás után azonnal használatra kész. Csak néhány másodperc szükséges a teljes funkcionalitás élvezetéhez. Ez tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a gyors működést. Az adapter támogatja a tükör és kiterjesztett módokat is, lehetővé téve a megfelelő megjelenítési mód kiválasztását az igényeinek megfelelően.

Széles kompatibilitás
Az Ugreen CM162 adapter széles kompatibilitással rendelkezik a különböző USB-C porttal ellátott eszközök számára. Használhatja laptopokkal, tabletekkel és akár okostelefonokkal is. Ez egy univerzális eszköz, amely sikeresen helyettesít több különböző adaptert. Ennek köszönhetően mindig megbízható videokapcsolat lesz kéznél.

Tökéletes utazáshoz
Az Ugreen CM162 adapter kompakt és könnyű kialakítása miatt ideális megoldás gyakran utazóknak. Könnyedén elfér a táskájában vagy hátizsákjában anélkül, hogy aggódnia kellene a többletsúly miatt. Az alumínium ház nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem védelmet a sérülések ellen és hatékony hőelvezetést is. Tökéletes útitárs, biztosítva a megbízhatóságot és tartósságot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett