Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876221233 Márka: UGREEN

Ugreen CD380 mágneses tartó indukciós töltővel Tesla autóhoz - szürke


Cikkszám: 25123-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876221233 | Márka: UGREEN

Ugreen CD380 mágneses tartó indukciós töltővel Tesla autóhoz - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen CD380 mágneses tartó indukciós töltővel Tesla autóhoz - szürke

Válassza a megbízhatóságot és funkcionalitást a kifejezetten Tesla autókhoz tervezett Ugreen CD380 mágneses tartóval. Ez a tartó kombinálja a telefon biztos tartását a gyors és vezeték nélküli töltés lehetőségével. Az erős 11N mágnesnek köszönhetően telefonja stabil marad még a leggödrösebb utakon is. Az integrált Qi és MagSafe vezeték nélküli töltés gyors és biztonságos energiafeltöltést biztosít, míg az összecsukható kialakítás helyet takarít meg, amikor a tartó nincs használatban.

Specifikációk:
- Márka: Ugreen
- Modell: CD380 25123
- Vezeték nélküli töltési protokollok: Qi, MagSafe
- Bemenet: 5V/2A, 9V/3A, 12V/3A (max)
- Kimenet: 5 / 7.5 / 10 / 15W (iPhone max 7.5W)
- Mágnesek: 11N
- Szín: Fekete

A Ugreen CD380 mágneses tartó legfontosabb előnyei:
- Erős tartást biztosít a telefonnak. Az erős 11N mágnes gondoskodik róla, hogy telefonja stabil maradjon még a leggödrösebb utakon is. Ez a tökéletes megoldás a Tesla központi vezérlőpaneljeihez.
- Gyorsan és vezeték nélkül tölt. A töltő Qi (akár 15W) és MagSafe (akár 7.5W) technológiával működik. Lehetővé teszi az energia gyors és biztonságos feltöltését menet közben.
- Kompakt és kényelmes használat. A fém, két tengelyes fogantyú összecsukható kialakítású, amely nem foglal helyet, amikor nincs használatban. Ez a megoldás lehetővé teszi a rend és esztétika fenntartását az autó belsejében.
- Lehetővé teszi a telefon szabad elhelyezését függőleges vagy vízszintes helyzetben. A tartó 360 fokban forgatható, megkönnyítve a navigáció használatát vezetés közben.
- Megvédi a telefont a túlmelegedéstől és a töltési problémáktól. Az aktív hűtésű félvezető ventilátor és a túlfeszültség- és túlterhelés elleni védelem biztonságos használatot biztosít.

Erős 11N mágnes a telefon stabilitásához
A Ugreen CD380 mágneses tartó rendkívül erős 11N mágnest használ, amely páratlan stabilitást garantál a telefon számára vezetés közben. Akár gödrös úton, akár fekvő rendőrökön halad át, telefonja a helyén marad. Ez a tökéletes megoldás a Tesla központi vezérlőpaneljeihez, amelyek biztonságos és stabil rögzítést igényelnek.

Gyors és vezeték nélküli Qi és MagSafe töltés
A Ugreen CD380 tartó gyors és hatékony vezeték nélküli töltést biztosít a Qi és MagSafe technológia révén. Akár 15W (Qi), akár 7.5W (MagSafe) töltési teljesítmény ideális számos okostelefon-modellhez, beleértve az iPhone 12-15 sorozatot is. Csak helyezze a telefonját a tartóba, hogy azonnal megkezdje a töltést kábelek nélkül. Ez nem csak kényelmes, hanem rendben is tartja a pilótafülkét.

Kompakt és összecsukható kialakítás
A Ugreen CD380 tartó egyik kulcsfontosságú előnye az összecsukható kialakítás, amely rendkívül kompaktá teszi az eszközt. A fém, két tengelyes fogantyú stabil és nem rázkódik még gödrökön sem, és használat után könnyen összecsukható. Ez a praktikus megoldás segít helyet megtakarítani és rendet tartani az autó belsejében.

Teljes forgási szabadság 360 fokban
A Ugreen CD380 tartó teljes szabadságot nyújt a telefon helyzetének beállításában a 360 fokos forgatás révén. Könnyen beállíthatja a telefon helyzetét függőlegesen vagy vízszintesen, ami különösen hasznos a navigáció használatakor vagy videók megtekintésénél. A forgó mechanizmus simán és precízen működik, lehetővé téve a beállítás gyors és egyszerű megváltoztatását anélkül, hogy ki kellene vennie a telefont a tartóból.

Aktív hűtés és fejlett biztonság
A Ugreen márka számára a készülékek biztonsága a legfontosabb. Ezért a Ugreen CD380 tartó aktív félvezető ventilátor hűtéssel van felszerelve, amely alacsonyan tartja a telefon hőmérsékletét töltés közben, megakadályozva a túlmelegedést. A túlfeszültség, túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem teljes mértékben megóvja a telefonját. Ez az átfogó biztonsági intézkedés lehetővé teszi az eszköz félelem nélküli használatát, elkerülve a károsodást vagy meghibásodást.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett