Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876219513 Márka: UGREEN

Ugreen CD259 légkompresszor akkumulátorral és LED világítással - fekete


Cikkszám: 15951-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876219513 | Márka: UGREEN

Ugreen CD259 légkompresszor akkumulátorral és LED világítással - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen CD259 légkompresszor akkumulátorral és LED világítással - fekete
Gyorsan fel kell fújni az autógumikat egy spontán út előtt? Vagy talán a kerékpár hívja az erdei ösvényeket? Az Ugreen CD259 légkompresszor segít bármilyen helyzetben, és rekordidő alatt akár 150 PSI-t is biztosít. A kényelmes, vezeték nélküli kialakítás azt jelenti, hogy bárhová magaddal viheted, és az erőteljes akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít. Adj hozzá praktikus LED világítást és automatikus kikapcsolást – soha nem kell aggódnod a túlterhelés vagy a sötétben történő pumpálás kellemetlensége miatt.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: CD259
- Kapacitás: 15 l/min
- Maximális nyomás: 150 PSI (10 bar)
- Akkumulátor kapacitása: 2500 mAh
- Alkalmas: személygépkocsikhoz, motorkerékpárokhoz, kerékpárokhoz, labdákhoz
- A készlet tartalma: pumpa, 3 cserélhető fúvóka, táska, kábel
- Feszültség: 12V
- További funkciók: LCD kijelző, LED zseblámpa
- Anyagok: ABS, PC
- Szín: fekete

Az Ugreen CD259 légkompresszor legfontosabb előnyei:
- Csökkenti a gumiabroncsok felfújási idejét. Akár 150 PSI nyomást és 15 l/min légáramlást biztosít.
- Felügyeli a nyomást és automatikusan kikapcsol, amikor az beállított értéket eléri. A precíz kijelző lehetővé teszi az aktuális nyomás könnyű leolvasását.
- Gyors működést tesz lehetővé a terepen a beépített 2 x 2500 mAh akkumulátornak köszönhetően. Egy töltéssel körülbelül 12 autógumit tud felfújni.
- Könnyebbé teszi a munkavégzést sötétben, így bármikor könnyedén felfújhatod a gumikat. Villogó piros figyelmeztető fény móddal van felszerelve a nagyobb biztonság érdekében.
- Mindig használatra kész. Lehetővé teszi a kábel kényelmes tárolását egy kompakt házban. Könnyű kialakítása tökéletes különféle típusú gumik felfújásához.

Fújd fel gumiabroncsaidat azonnal Az Ugreen CD259 kompresszor 150 PSI maximális nyomással és 15 l/min légáramlással gyorsan felfújja az autó-, kerékpár- vagy labdakerekeket. Néhány perc alatt teljesen fel tudod fújni a gumijaidat, így időt és energiát takaríthatsz meg. Nem kell sokáig várnod, hogy újra úton legyél!

Felejtsd el a túlterhelés problémáját Az Ugreen CD259 kompresszor automatikus kikapcsolási funkciója megvédi a gumiabroncsokat a túlzott felfújástól. Folyamatosan felügyeli a nyomást, és automatikusan kikapcsol, amikor a kiválasztott értéket eléri. A kijelző pontosan mutatja az aktuális nyomást, és lehetővé teszi a folyamat követését.

Teljes mobilitás a beépített akkumulátor révén A 2 x 2500 mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően az Ugreen CD259 kompresszor körülbelül 12 kis autókerék felfújását teszi lehetővé egy töltéssel. A vezeték nélküli tápellátás és a kompakt méret biztosítja a kényelmes használatot bármilyen helyzetben, anélkül, hogy elektromos csatlakozót keresnél.

A láthatóság mindig ellenőrzés alatt Ne aggódj a fényhiány miatt. Az Ugreen CD259 kompresszor erős LED világítással van felszerelve. Segít a sötét helyeken végzett munkában, és a villogó piros figyelmeztető lámpa hatékonyan felhívja a sofőrök figyelmét az autódra. Ez a tökéletes megoldás minden éjszaka utazó számára.

Intuitív működés minden helyzetben A kompakt kialakítás megkönnyíti a kábel házban történő tárolását, és a könnyű kivitel lehetővé teszi, hogy szabadon hordozd a kompresszort bárhová is szükséged legyen rá.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett