Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303856312 Márka: UGREEN

Ugreen AV161 fejhallgató adapter mini jack 3.5 mm (női) / USB-C (férfi) 10 cm - fekete


Cikkszám: 50631-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303856312 | Márka: UGREEN

Ugreen AV161 fejhallgató adapter mini jack 3.5 mm (női) / USB-C (férfi) 10 cm - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen AV161 audio adapter 3.5 mm mini jack (női) és USB-C (férfi) csatlakozókkal, 10 cm hosszú - fekete Álmodsz arról, hogy megszakítás nélkül hallgathatsz zenét, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használsz? Az Ugreen AV161 adapter tökéletes megoldás minden hangrajongó számára. Ennek köszönhetően 3.5 mm mini jack fejhallgatókat csatlakoztathatsz USB-C porttal rendelkező eszközökhöz, miközben kivételes hangminőséget élvezhetsz. Tartós és megbízható – egy kis kiegészítő, amely jelentősen javítja a mindennapi audioélményt.

Az Ugreen AV161 audio adapter legfontosabb előnyei:
- Különböző eszközökkel kompatibilis. Az adapter táblagépekkel, okostelefonokkal és laptopokkal működik, amelyek USB-C porttal rendelkeznek.
- Javítja a hangminőséget. A beépített DAC-nak köszönhetően a hang tiszta és stabil.
- Védi a mechanikai sérülések ellen. Az adapter alumíniumból és nejlonból készült, ami garantálja a tartósságot és a sérülésállóságot.
- Rozsdaálló. Az adapter végei nedvességállóak, hogy megakadályozzák a korróziót.
- Kényelmes használat minden körülmények között. A rövid, 10 cm-es kábel ideális mobil használatra.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen AV161 (50631)
- Csatlakozók:
- USB-C
- 3.5 mm mini jack
- Kompatibilitás: okostelefonok, laptopok és táblagépek, amelyek USB-C porttal vannak felszerelve (az adapter nem kompatibilis néhány Samsung Galaxy A sorozatú modellel, valamint az S10 és újabb sorozatokkal, valamint a Note 10 és újabb és iPad Pro sorozatokkal)
- Támogatott eszközök: fejhallgató, mikrofon, kihangosító
- Anyag: nejlon, alumíniumötvözet
- Szín: fekete

A legfontosabb tulajdonságok:
- Széles körű kompatibilitás különböző hardverekkel
- Masszív kivitelezés
- Kiváló minőségű anyagok
- Megerősített csatlakozók és aljzatok
- DAC konverter
- Javítja a hangminőséget
- Rozsdaálló

Kompatibilitás, amely az igényeidhez igazodik Az Ugreen AV161 adapter pótolhatatlan kiegészítő minden USB-C porttal rendelkező eszközhöz. Függetlenül attól, hogy táblagépet, okostelefont vagy laptopot használsz, biztos lehetsz benne, hogy a 3.5 mm mini jack fejhallgatóid hibátlanul működnek. Az Ugreen AV161 a stabil kapcsolat és a kényelmes fejhallgató, mikrofon vagy autós kihangosító használat garanciája.

Tartósság a legmagasabb szinten A fejhallgató és az adapter napi táskában vagy hátizsákban történő hordása gyors kopást eredményezhet. Az alumínium és nejlon szilárd szerkezetének köszönhetően az Ugreen adapter karc- és egyéb mechanikai sérülésálló. A kábel erős nejlon fonása és további megerősítések biztosítják, hogy az adapter a legintenzívebb használatot is túlélje.

Lenyűgöző hang A zenerajongók értékelni fogják az Ugreen AV161 adapter által kínált hangminőséget. A beépített DAC-nak köszönhetően minden hangjegy tisztán és egyértelműen hallatszik, és a zene új dimenziót kap. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a hangminőség terén.

Nedvesség- és korrózióálló Az Ugreen adapter végei nem csak tartósak, hanem nedvesség- és korrózióállóak is. Még kedvezőtlen időjárási körülmények vagy párás környezet esetén sem veszíti el az adapter tulajdonságait, biztosítva a megbízható működést hosszú ideig.

A tökéletes utazótárs A rövid, 10 cm-es Ugreen AV161 adapter kábel ideális mobil használatra. Akár utazol, akár irodában vagy otthon tartózkodsz, az adapter kényelmesen használható és nem foglal sok helyet. Ez egy olyan kiegészítő, amelyet mindig érdemes magaddal vinni.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett