Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303816392 Márka: UGREEN

Ugreen AV128 10639 mono TS kábel 6.35mm jack / 6.35mm jack 3m - szürke


Cikkszám: 10639-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303816392 | Márka: UGREEN

Ugreen AV128 10639 mono TS kábel 6.35mm jack / 6.35mm jack 3m - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen AV128 10639 mono TS kábel 6.35mm jack / 6.35mm jack csatlakozókkal, 3 m hosszú - szürke.

Az Ugreen AV128 kábel minden zenész, DJ vagy hangtechnikus nélkülözhetetlen eszköze. A két 6.35 mm-es jack csatlakozójának köszönhetően szinte bármilyen audió eszközt csatlakoztathatsz: mikrofonoktól kezdve gitárokon át az audió keverőkig. A kiváló minőségű anyagok és a masszív kialakítás megbízhatóságot biztosítanak, a fonott burkolat pedig megvédi a mechanikai károsodásoktól, miközben nagy rugalmasságot és kényelmet nyújt a használathoz.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: AV128 10639
- Csatlakozók:
- 6.35mm jack
- 6.35mm jack
- Magvastagság: 26AWG
- Anyag: cink ötvözet
- Hossz: 3 m
- Színe: szürke

Az Ugreen AV128 kábel legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi különféle audió eszközök csatlakoztatását. A két 6.35 mm-es jack csatlakozóval rendelkező kábel lehetővé teszi mikrofonok, gitárok vagy audió keverők csatlakoztatását.
- Kristálytiszta hangzást biztosít. Az rézből készült kábel maximális vezetőképességet és tartósságot garantál.
- Véd a hang interferenciáktól. Magas interferencia-ellenállása révén megbízható teljesítményt nyújt.
- Korróziónak ellenálló. Az aranyozott (24K) csatlakozók megakadályozzák a korróziót, optimális hangminőséget biztosítva.
- Tartós és rugalmas szerkezet. A cinkötvözet ház és a dupla nylon fonat megvédi a kábelt a sérülésektől.

Sokoldalú használat bármilyen környezetben
Az Ugreen AV128 kábel két 6.35 mm-es jack csatlakozóval van felszerelve, így rendkívül univerzális. Használhatod mikrofonokkal, gitárokkal, billentyűzetekkel és audió keverőkkel, így tökéletes minden zenész vagy hangtechnikus számára. Sokoldalúsága alkalmassá teszi bármilyen helyzetben.

Kristálytiszta hangzás, amely mindenkit lenyűgöz
Az Ugreen AV128 kábel gyártási réz anyaga maximális vezetőképességet garantál, amely tiszta hangzást nyújt. Minden zenész és hangtechnikus értékelni fogja azt a minőségi szintet, amely a legapróbb hangrészletek reprodukálását is lehetővé teszi. Így minden koncert és felvétel kivételesen professzionálisan fog szólni.

Zavaró tényezők nélkül, csak tiszta zene
Az Ugreen AV128 kábel egyik legfontosabb jellemzője a magas interferenciával szembeni ellenálló képesség. Ennek köszönhetően tiszta és stabil hangzást élvezhetsz még nehéz körülmények között is. Ez a tökéletes megoldás mindazok számára, akik megbízhatóságra vágynak élő előadások vagy stúdiófelvételek során.

Csatlakozók, amelyek kiállják az idő próbáját
Az Ugreen AV128 kábel csatlakozói aranyozottak (24K), amelyek megakadályozzák a korróziót, biztosítva az optimális hangminőséget. Így biztos lehetsz abban, hogy a kábel hosszú ideig hibátlanul fog működni, függetlenül a használati körülményektől.

Erő és rugalmasság egyben
A dupla nylon fonat és a cinkötvözet ház biztosítják, hogy az Ugreen AV128 kábel egyaránt tartós és rugalmas legyen. Ez azt jelenti, hogy nehéz körülmények között is gond nélkül használhatod, és mégis tökéletesen fog működni. Ez a tökéletes megoldás a profi felhasználók számára, akik megbízható felszerelésre van szükségük.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett