Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303816361 Márka: UGREEN

Ugreen AV128 10636 mono TS kábel 6.35mm jack / 6.35mm jack 1m - szürke


Cikkszám: 10636-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303816361 | Márka: UGREEN

Ugreen AV128 10636 mono TS kábel 6.35mm jack / 6.35mm jack 1m - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen AV128 10636 mono TS kábel 6.35mm jack / 6.35mm jack csatlakozókkal, 1 m hosszú - szürke. Az Ugreen AV128 kábel nélkülözhetetlen eszköz minden zenész, DJ vagy hangtechnikus számára. A két 6.35 mm-es jack csatlakozóval szinte bármilyen audioeszközt csatlakoztathat: mikrofonoktól, gitárokon át a keverőpultokig. A magas minőségű anyagok és a szilárd konstrukció megbízhatóságot biztosítanak, míg a fonott burkolat megvédi a mechanikai sérülésektől, ugyanakkor magas rugalmasságot és kényelmes használatot biztosít.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: AV128 10636
- Csatlakozók: 6.35mm jack, 6.35mm jack
- Kábelvastagság: 26AWG
- Anyag: cink ötvözet
- Hossz: 1 m
- Szín: Szürke

Az Ugreen AV128 kábel legfontosabb előnyei:
- Különböző audioeszközök csatlakoztatását teszi lehetővé. A két 6.35 mm-es jack csatlakozóval rendelkező kábel lehetővé teszi mikrofonok, gitárok vagy keverőpultok csatlakoztatását.
- Kristálytiszta hangzást biztosít. A rézből készült kábel maximális vezetőképességet és tartósságot garantál.
- Hanginterferencia ellen véd. Magas interferencia elleni immunitásának köszönhetően a kábel megbízható teljesítményt nyújt.
- Korrozióálló. Az aranyozott (24K) csatlakozók megakadályozzák a korróziót, biztosítva az optimális hangminőséget.
- Strapabíró és rugalmas szerkezetű. A cink ötvözet burkolat és a dupla nejlonfonat megvédik a kábelt a sérülésektől.

Sokoldalú felhasználás bármilyen környezetben
Az Ugreen AV128 kábel két 6.35 mm-es jack csatlakozóval van felszerelve, mely kiemelkedően univerzálissá teszi. Használható mikrofonokkal, gitárokkal, billentyűzetekkel és keverőpultokkal is, így tökéletes választás minden zenész vagy hangtechnikus számára. Sokoldalúsága bármilyen helyzetben megfelel.

Kristálytiszta hang, ami mindenkinek tetszeni fog
Az Ugreen AV128 kábel gyártásában használt réz maximális vezetőképességet biztosít, ami kifogástalan hangzásban nyilvánul meg. Minden zenész és hangtechnikus értékelni fogja azt a minőségi szintet, amely lehetővé teszi a legkisebb hangrészletek visszaadását is. Így minden koncert és felvételi session kivételesen professzionális hangzású lesz.

Zavarásmentes, tiszta zene
Az Ugreen AV128 kábel egyik legfontosabb tulajdonsága a magas interferencia elleni ellenállás. Ennek köszönhetően tiszta és stabil hangot élvezhet, még nehéz körülmények között is. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik megbízhatóságra vágynak élő előadások vagy stúdiófelvételek során.

Időtálló csatlakozók
Az Ugreen AV128 kábel csatlakozói aranyozottak (24K), ami megakadályozza a korróziót és biztosítja az optimális hangminőséget. Így biztos lehet benne, hogy a kábel hosszú időn keresztül hibátlanul fog működni, függetlenül a használati körülményektől.

Egyben strapabíró és rugalmas
A dupla nejlonfonat és a cink ötvözet burkolat biztosítják, hogy az Ugreen AV128 kábel egyszerre legyen tartós és rugalmas. Ez azt jelenti, hogy nehéz körülmények között is használhatja, és az továbbra is tökéletesen fog működni. Ez a tökéletes megoldás a profik számára, akik megbízható felszerelésre vágynak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett