Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303816255 Márka: UGREEN

Ugreen AV127 10625 audio TRS kábel mini jack 3.5mm / jack 6.35mm 1m - szürke


Cikkszám: 10625-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303816255 | Márka: UGREEN

Ugreen AV127 10625 audio TRS kábel mini jack 3.5mm / jack 6.35mm 1m - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen AV127 10625 TRS audio kábel 3.5mm mini jack / 6.35mm jack csatlakozókkal, 1 méter hosszú - szürke. Csatlakoztassa berendezéseit és merüljön el a legjobb minőségű hangzásban! Az Ugreen AV127 kábel, mely egy 3.5 mm mini jack- és egy 6.35 mm jack-csatlakozóval van felszerelve, zökkenőmentes kapcsolatot tesz lehetővé különféle eszközökkel: telefonoktól és táblagépektől az elektromos gitárokig és erősítőkig. Kiváló minőségű, 26AWG tiszta rézmag és több belső árnyékolás biztosítja a tiszta Hi-Fi sztereó hangzást. Az aranyozott csatlakozók és a tartós cinkötvözet ház fonott burkolattal garantálják a tartósságot és megbízhatóságot sok éven át. Ez egy olyan kábel, amely kombinálja a funkcionalitást és a magas szintű kivitelezést.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: AV127 10625
- Csatlakozók:
- 3.5 mm mini jack
- 6.35mm jack
- Magvastagság: 26AWG
- Anyag: cinkötvözet + nylon
- Hossz: 1 m
- Szín: szürke

A legfontosabb előnyök az Ugreen AV127 kábel esetében:
- Kiváló hangzást nyújt. A TRS Hi-Fi sztereó kábel garantálja a kristálytiszta hangzást. Ez a technológia biztosítja, hogy minden hang részlet a legnagyobb pontossággal legyen visszaadva.
- Lehetővé teszi különféle audioeszközök csatlakozását. A 3.5mm és 6.35mm csatlakozók illeszkednek a táblagépekhez, telefonokhoz, laptopokhoz, elektromos gitárokhoz, keverőkhöz és még sok minden máshoz.
- Minimálja az interferenciát és javítja a hangminőséget. A kábel magja tiszta 26AWG rézből készült és több belső árnyékolással rendelkezik.
- Ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. Aranyozott csatlakozókkal és cinkötvözet házzal rendelkezik.
- Könnyen csatlakoztatható. A rugalmas kábelkialakítás egyszerűvé teszi a kábel csatlakoztatását és használatát. Ez otthoni és professzionális használatra egyaránt ideálissá teszi.

Kiváló hangzás
A TRS Hi-Fi sztereó technológiának köszönhetően az Ugreen AV127 kábel kivételesen tiszta és gazdag hangzást biztosít. Legyen szó zenéről hallásról, filmek nézéséről vagy elektromos gitáron való játékról, ez a kábel biztosítja, hogy minden hang a lehető legnagyobb precizitással legyen visszaadva. A kiváló hangminőség az előrehaladott kialakításnak és a gondosan kiválasztott anyagoknak köszönhető, amelyek kiküszöbölnek minden interferenciát.

Kompatibilis különféle eszközökkel
Az Ugreen AV127 kábel rendkívül sokoldalú, így ideális választás számos alkalmazáshoz. A 3.5 mm-es és 6.35 mm-es mini jack csatlakozóknak köszönhetően telefonokhoz, táblagépekhez, laptopokhoz, valamint elektromos gitárokhoz és erősítőkhöz is csatlakoztatható. A kábel problémamentes és stabil kapcsolatot biztosít bármely audioeszközhöz, amivel rendelkezik.

Magas minőség
Az Ugreen AV127 kábel egyik kulcseleme a 26AWG tiszta rézmag és a több belső árnyékolás. Ez a megoldás nem csak a kábel tartósságát növeli, hanem biztosítja a tiszta hangzást is. Az elektromágneses interferencia minimalizálása azt jelenti, hogy kristálytiszta hangot élvezhet, akadályok nélkül.

Tartósság és megbízhatóság
Az Ugreen AV127 kábel a tartósság szinonimája. Az aranyozott csatlakozók és a cinkötvözet fonott burkolat biztosítják a korrózióval és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást. Ennek köszönhetően a kábel hosszú éveken át szolgálni fogja Önt, megőrizve funkcionalitását és hangminőségét.

Használat egyszerűsége
Az Ugreen AV127 kábel rugalmas kialakítása nagyon kényelmessé teszi a használatot. Akár otthon, a stúdióban vagy a színpadon használja, ez a kábel lehetővé teszi az egyszerű és gyors csatlakoztatást. Hossza és rugalmassága biztosítja a használat kényelmét bármilyen helyzetben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett