Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303815111 Márka: UGREEN

Ugreen AV102 10511 kábel 3.5 mm mini jack (male) / 2RCA (male) 1.5m - szürke


Cikkszám: 10511-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303815111 | Márka: UGREEN

Ugreen AV102 10511 kábel 3.5 mm mini jack (male) / 2RCA (male) 1.5m - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen AV102 10511 kábel 3.5 mm mini jack (male) / 2RCA (male) csatlakozókkal, 1.5 m hosszú - fekete. Csatlakoztass a zene világához és élvezd a legmagasabb minőségű hangzást. Az Ugreen AV102 analóg audiokábel lehetővé teszi, hogy telefonodat, okostelefonodat vagy egyéb eszközödet csatlakoztasd audió berendezésekhez, például erősítőhöz vagy aktív hangfalakhoz. Az egyik oldalon 3.5 mm mini jack csatlakozóval, a másikon 2RCA csatlakozóval rendelkezik. Dugói aranyozottak, magja pedig teljes hosszában árnyékolt. Ez biztosítja a nagyszerű hangminőséget, amit minden zenekedvelő értékelni fog.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen AV102 10511
- Csatlakozók:
- 3.5 mm mini jack (male)
- 2RCA (male)
- Hossz: 1.5 m
- Szürke szín

Az Ugreen AV102 kábel legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi a tiszta hangzást zaj nélkül. A 24K aranyozott csatlakozók kiküszöbölik a zavarokat.
- Különféle eszközöket csatlakoztathatsz vele. Lehetővé teszi laptop, tablet, zenelejátszó vagy okostelefon csatlakoztatását különféle vevőkhöz. Kompatibilis erősítőkkel, tévékkel és hangszórókkal.
- Nyúlással és feszültséggel szemben ellenálló. Magas szakítószilárdságú anyagokból készült.
- Széleskörű alkalmazási lehetőségek. Otthoni és professzionális használatra egyaránt tökéletes. Használható otthon, irodában és a felvételi stúdióban.
- Egyszerű és kényelmes használat. Az intuitív kialakítás könnyíti meg az eszközök gyors és egyszerű csatlakoztatását.

Verhetetlen hangminőség torzítás nélkül
A tiszta, torzítatlan hang minden zenekedvelő álma. Az Ugreen AV102 kábel 24K aranyozott csatlakozókkal van felszerelve, amelyek hatékonyan kiküszöbölik minden zajt és zavart, garantálva a legmagasabb hangminőséget. Ennek köszönhetően minden hangjegy és hang tisztán és természetesen szólal meg.

A csatlakozások sokoldalúsága különféle eszközökhöz
Az Ugreen AV102 kábel univerzális megoldást kínál az audio igényeidhez. A laptopokkal, tabletekkel, zenelejátszókkal és okostelefonokkal való kompatibilitásnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod őket erősítőkhöz, tévékhez vagy hangszórókhoz. Ez a tökéletes eszköz, amely egyedülállóan egyesíti a különböző hangvilágokat.

Tartósság, amelyre számíthatsz
A mindennapi használat során a kábel tartóssága nagyon fontos. Az Ugreen AV102 kábel nyúlással és feszültséggel szemben ellenálló, így nem kell aggódnod a sérülések miatt. Magas minőségű anyagokból készült, és biztosítja a megbízhatóságot, így megszakítások nélkül élvezheted kedvenc zenéidet.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek
Legyen szó otthonról, irodáról vagy felvételi stúdióról, az Ugreen AV102 kábel tökéletesen működik. Sokoldalúsága ideális eszközzé teszi mind otthoni, mind professzionális használatra. Ennek köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod audió eszközeidet bármilyen helyzetben.

Egyszerűség és kényelem a használatban
Az Ugreen AV102 kábel intuitív kialakítása rendkívül egyszerűvé és kényelmessé teszi a használatát. Az ergonomikus tervezésnek köszönhetően gyors és problémamentes az eszközök csatlakoztatása, minimalizálva a konfigurációhoz szükséges időt. Ennek eredményeként azonnal élvezheted a kiváló hangminőséget felesleges komplikációk nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett