Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303866434 Márka: UGREEN

UGREEN 60643 Két foglalatos laptop állvány (ezüst)


Cikkszám: 60643 | EAN/Vonalkód: 6957303866434 | Márka: UGREEN

UGREEN 60643 Két foglalatos laptop állvány (ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

UGREEN 60643 Két foglalatos laptop állvány (ezüst)

Bemutatjuk a UGREEN két foglalatos laptop állványt - egy praktikus megoldás, amely egyesíti az elegáns dizájnt és a funkcionalitást. Ideális azok számára, akik értékelik a munkaterületük rendezettségét, és tökéletes állapotban szeretnék tartani eszközeiket.

Hatékony hőelvezetés

Az egyedülálló, nyitott talpú kialakításnak köszönhetően az állvány hatékony hőelvezetést tesz lehetővé, így megakadályozza a laptopok túlmelegedését. Ez kulcsfontosságú a készülékek teljesítményének és élettartamának fenntartásához.

Stabilitás és védelem

A csúszásmentes párnák stabilan tartják laptopját az állványon, megvédve azt a véletlen elcsúszástól. Ezenkívül megvédik készülékét a karcolásoktól. Így biztos lehet benne, hogy készülékei biztonságban vannak.

Helytakarékos

Az állvány függőleges kialakítása értékes asztali helyet takarít meg, így kényelmes és szervezett munkaterületet hoz létre. Ez ideális azok számára, akiknek korlátozott helyük van és értékelik a rendet.

Univerzális és állítható

Az állvány a 12 mm és 26 mm között állítható szélességének köszönhetően a legtöbb laptophoz illeszkedik, így kompatibilis a különböző modellekkel és márkákkal. Kiváló minőségű anyagokból készült, így tartóssággal és szilárdsággal rendelkezik. Az ezüst szín eleganciát kölcsönöz, bármilyen típusú enteriőrhöz illeszkedik, akár az irodában, akár otthon.

Gyártó

UGREEN

Modell

60643

Szélesség

12-26 mm

Méretek

150 x 78 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett