Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303837625 Márka: UGREEN

Ugreen 30762 öntapadós kábelrendező 4 kábelhez - fekete (2 db)


Cikkszám: 30762-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303837625 | Márka: UGREEN

Ugreen 30762 öntapadós kábelrendező 4 kábelhez - fekete (2 db)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen 30762 öntapadós kábelrendező 4 kábelhez - fekete (2 db). Szabadulj meg a káosztól az asztalodon! Az Ugreen 30762 öntapadós kábelrendező rendet varázsol a kábeleid között – egyszerre akár négy kábelt is könnyedén tudsz rendezni. Kis mérete lehetővé teszi, hogy szinte bárhol elhelyezd: az asztalon vagy a pulton oldalán. Az Ugreen 30762 rendező az autóban is jól működik, megtartva a kábeleket a helyükön. 5 mm-nél kisebb átmérőjű kábelekhez, mint például USB, audio, tápkábel vagy Ethernet kábel tökéletesen illeszkedik.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen 30762
- Kábelrendezők száma: 4
- Anyag: szilikon
- Méret: 106mm x 19mm
- Készlet tartalma: 2 db
- Szín: fekete

Az Ugreen 30762 öntapadós kábelrendező legfontosabb előnyei:
- Segít a kábelek rendezésében: Egyszerre akár négy kábelt is tudsz kezelni vele.
- Kevés helyet foglal: Kompakt méretének köszönhetően bárhol elhelyezhető, akár a munkalap oldalán is.
- Megtartja a kábeleket az autóban: Erős ragasztója biztosítja a stabil rögzítést a műszerfalon.
- Különböző kábelekhez illeszkedik: Használhatod 5 mm-nél kisebb átmérőjű kábelek rendezésére, mint például USB vagy audio kábelek.
- Tartósságot biztosít bármilyen felületen: Az erős ragasztós tartó különböző anyagokon is stabilan tart.

Rendezd össze a kábeleket az asztalon: Az Ugreen 30762 öntapadós kábelrendezővel még sosem volt könnyebb a kábelek rendezése. Egyszerre akár négy kábelt is tudsz kezelni vele. Könnyű szerelése és kis mérete lehetővé teszi, hogy bárhol elhelyezd, így optimálisan használhatod ki a teret.

Kompakt méret, nagy funkcionalitás: Ne hagyd, hogy a kis mérete megtévesszen. Az Ugreen 30762 rendező, bár kompakt, jelentősen javítja a munkaterület rendezettségét. Minimális helyet foglal, így ideális akár kis asztalokhoz is. Felragaszthatod nemcsak a munkalapra, hanem bútordarabok oldalára is, ami tovább növeli a sokoldalúságát.

Tökéletes megoldás az autódba: Ha gyakran bosszantanak a vezetés közben lecsúszó kábelek, az Ugreen 30762 rendező megoldást jelenthet számodra. Az erős ragasztónak köszönhetően könnyedén rögzítheted a műszerfalra, így a kábelek rendre maradnak még mozgás közben is. Ez a kis, de hatékony eszköz megakadályozza a kábelek elmozdulását, ami jelentősen növeli a vezetési komfortot.

Minden részletében sokoldalú: Az Ugreen 30762 rendező széles körű kábelekhez illeszkedik, amelyek átmérője kisebb mint 5 mm. Kezeli a kerek USB kábeleket, a fonott audio kábeleket és a lapos Ethernet kábeleket is. Ez az ideális megoldás azok számára, akik értékelik a rendet és a funkcionalitást.

Tartósság minden felületen: Az Ugreen 30762 rendezőben használt erős ragasztó garantálja a biztonságos és tartós rögzítést bármilyen felülethez. Nyugodtan ragaszthatod fából, műanyagból vagy fémből készült tárgyakra, és mindig a helyén marad. Ez egy megbízható megoldás, amely hosszú ideig rendezetten tartja a kábeleidet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett