Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213617644 Márka: Soundpeats

TWS Soundpeats Clear Bluetooth fülhallgató (Kék)


Cikkszám: Clear Blue | EAN/Vonalkód: 6941213617644 | Márka: Soundpeats

TWS Soundpeats Clear Bluetooth fülhallgató (Kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats Clear fülhallgató (kék)

A Soundpeats Clear fülhallgató nem csak nagyszerű hangzást kínál, hanem egyedi dizájnt és páratlan viselési kényelmet is. Dinamikus, 12 mm-es meghajtókkal van felszerelve, amelyek részletgazdag hangzást biztosítanak, elrepítve kedvenc zenéid világába. Kettős mikrofonjaival és ENC technológiájával szinte bármilyen körülmények között lehetővé teszi a telefonhívásokat. Üzemideje egyetlen töltéssel akár 7 óra, és egy dedikált alkalmazás garantálja a gyors hozzáférést számos érdekes funkcióhoz.

Még jobb hangminőség
Fedezd fel kedvenc zenéid új árnyalatait a Soundpeats Clear segítségével! A fülhallgató 12 milliméteres dinamikus meghajtói tökéletesen visszaadják a hang minden részletét - az erőteljes, mély basszusoktól a kristálytiszta magas hangokig. Készen állsz egy zenei utazásra?

Tiszta beszélgetések
Akár zsúfolt boltban telefonálsz, akár zajos irodában videókonferencián veszel részt, a Soundpeats Clear gondoskodik róla, hogy hangod minden helyzetben tiszta maradjon. A kettős mikrofonok és az ENC technológia együttesen megszüntetik a környezeti zajokat, kizárólag a hangodra összpontosítva. Ennek eredményeként biztos lehetsz benne, hogy beszélgetőpartnered könnyedén megérti, amit mondasz!

Zenefogyasztás akár 40 órán át
Felejtsd el a korlátokat, és élvezd a zenét korlátlan ideig! A fülhallgató egyetlen töltéssel akár 7 óra folyamatos használatot biztosít. Szeretnéd még tovább hallgatni kedvenc dalaidat? Használd ki a készlethez mellékelt töltőtokot! Ezzel akár 40 órára is meghosszabbíthatod a fülhallgató üzemidejét.

Gyors párosítás az eszközeiddel
A fülhallgató támogatja a legújabb, Bluetooth 5.3 technológiát, mely biztosítja a stabil, zökkenőmentes és gyors jelátvitelt. A fülhallgatók egyszerűen párosíthatók választott eszközöddel. Elég csak egyszer csatlakoztatni őket a telefonodhoz, és minden alkalommal automatikusan csatlakozni fognak!

Gamer-ek számára
A Soundpeats Clear-rel egy lépéssel közelebb vagy a győzelemhez! Játék módban a fülhallgatók rendkívül alacsony, mindössze 90 ms késleltetést biztosítanak, ami tökéletes szinkronizációt jelent a hang és a videó között. Ez azt jelenti, hogy azonnal reagálhatsz bármilyen játékszituációra. Emeld új szintre a játékélményt a Soundpeats segítségével és domináld az ellenfeleidet!

Páratlan kényelem
A fülhallgató ergonomikus dizájnja tökéletesen alkalmazkodik füled alakjához, így órákon át hallgathatod kedvenc dalaidat kényelmetlenség és fáradtság nélkül. Ráadásul a fülhallgatók átlátszó kialakítása érdekes kiegészítővé teszi a mindennapi stílusodhoz.

A csomag tartalma:

- fülhallgató
- töltőtok
- 2 pár cserélhető fülgumi
- USB-C és USB-A kábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Soundpeats

Modell: Clear

Szín: Kék

Meghajtók: 12 mm

Bluetooth verzió: 5.3

Üzemidő: 7 óra, 40 óra (töltőtokkal)

Alkalmazás: Soundpeats

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett