Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141406274 Márka: QCY

TWS QCY T5 fülhallgató (fehér)


Cikkszám: T5-White | EAN/Vonalkód: 6957141406274 | Márka: QCY

TWS QCY T5 fülhallgató (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Professzionális Bluetooth Fülhallgató
A kiváló minőségű QCY T5 fülhallgatók stabil kapcsolatot biztosítanak a mobilkészülékhez a Bluetooth 5.0 segítségével. Játék módban a késleltetés 65 ms-ra csökkent, és a tartós akkumulátor akár öt óra folyamatos működést biztosít töltés nélkül. Az ergonómikus kialakítás és a játékosok számára kifejlesztett mód egyértelműen megkülönbözteti őket az ilyen típusú Bluetooth fülhallgatóktól.

Bluetooth 5.0 Kapcsolat
A legújabb Bluetooth 5.0 technológia azt jelenti, hogy a T5 fülhallgatók sokkal kevesebb energiát használnak, miközben stabil kapcsolatot biztosítanak. A játék mód még gyorsabb teljesítményt nyújt, és a fülhallgatókon lévő érintőkapcsolókkal korlátozás nélkül vezérelhetők.

Minimális késések
A játék mód minimális késleltetése 65 ms, ami háromszor kevesebb az előző generációs fülhallgatókhoz képest. Amikor ezt a módot bekapcsolod, azonnali válaszidőt kapsz iOS és Android rendszereken.

Használd kedved szerint
Mindkét fülhallgató önállóan is működhet, így könnyen eldöntheted, hogy mindkettőt vagy csak az egyiket szeretnéd használni.

Egyszerű párosítás
Csak húzd ki a fülhallgatókat a tokból, hogy csatlakozzanak a mobilkészülékedhez. A tokba helyezve automatikusan lekapcsolódnak a készülékről. Csak az első alkalommal kell manuálisan párosítanod a fülhallgatókat a telefonoddal.

Kiváló hangzás
A fülhallgatók kiváló minőségű hangzást és kiváló hangzást biztosítanak. A 6 mm-es meghajtók, a HD sztereó és a külső zaj elszigetelése lehetővé teszi, hogy rendkívüli hangzást élvezhess. A DSP technológia lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű telefonhívásokat bonyolíts le.

Tartós
A fülhallgatók 5 óra folyamatos hallgatást biztosítanak, és a tokban lévő akkumulátor további 20 órát biztosít, mivel az akkumulátor kapacitása 380 mAh. Élvezd kedvenc zenéd bárhol, anélkül, hogy aggódnál a töltés miatt.

Gondosan megtervezett design
A fülhallgatók mindössze 4,3 grammot nyomnak, így teljesen elfelejtheted, hogy a füledben vannak. Gondosan megtervezett kialakításuk és ergonómikus formájuk teljes kényelmet biztosít használat közben.

Érintésvezérlés
A beépített érintőpanelnek köszönhetően a fülhallgatók mérete és súlya jelentősen csökkent, és kényelmesen vezérelhetők érintéssel.

Hangvezérlés
A fülhallgatók kompatibilisek a hangasszisztensekkel, így hanggal vezérelhetők. Csak mondani kell a megfelelő parancsot, és pontosan úgy működnek, ahogy szükséged van rájuk.

IPX4 Védelem
A kiváló nanomateriálisoknak köszönhetően a fülhallgatók IPX4 védelemmel rendelkeznek. Mostantól nem kell aggódnod az eső miatt, miközben a kedvenc tevékenységeidet végzed.

Tartalma:
- T5 fülhallgatók
- Töltőtok
- Gumibetét

Bluetooth verzió: V5.0
Bluetooth profil: HFP, A2DP, HSP, AVRCP, AAC, SBC
Töltési idő: körülbelül 2 óra
Készenléti idő: körülbelül 70 óra
Működési idő: körülbelül 4-5 óra
Működési idő (összesen): akár 25 óra
Fülhallgató akkumulátor kapacitás: 40 mAh
Tok akkumulátor kapacitás: 380 mAh
Támogatás: Érintőpanel
Frekvencia: 20 – 20000 Hz
Fülhallgató súlya: 4,3 g
Vízállóság: IPX4
Hatótáv: 10 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett