Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141406519 Márka: QCY

TWS QCY T2C fülhallgató (fekete)


Cikkszám: T2C-Black | EAN/Vonalkód: 6957141406519 | Márka: QCY

TWS QCY T2C fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Valóban vezeték nélküli fülhallgatók
A QCY T2C TWS fülhallgatók, ami azt jelenti, hogy egyetlen kábel sem korlátozza őket. Nemcsak vezeték nélkül csatlakoznak a telefonhoz vagy a számítógéphez, hanem egymáshoz is, így sztereó hangzást biztosítanak. Kompakt, kényelmes és elegáns, a fülhallgatók bármikor használhatók: buszon, otthon, edzőteremben.

Bluetooth 5.0 modul
Az előrehaladott Bluetooth 5.0 modulnak köszönhetően a fülhallgatók automatikusan csatlakoznak egymáshoz és az eszközéhez, amint kivesszük őket a tokból. Az alkalmazott Realtek modul lehetővé teszi a szabad HD hívások kezdeményezését, hosszabb akkumulátor-élettartamot és kiváló minőségű hangzást.

Intelligens áramellátás
A tokból kivéve a fülhallgatók automatikusan bekapcsolnak és párosodnak, a tokba helyezve pedig azonnal kikapcsolnak.

Kiváló minőségű hangzás
A professzionális SBC+AAC kodeknek köszönhetően a fülhallgatók magas minőségű hangzást biztosítanak, erős basszussal, valamint kiváló közép- és magas hangokkal. Sokoldalúságuk révén a fülhallgatók szinte bármilyen felhasználó elvárásainak megfelelnek.

Töltőtok
A fülhallgatók a tokba helyezve töltődnek, a mágneses csatlakozó rendszer és a fedél pedig megakadályozza, hogy kihulljanak. A 800 mAh-s akkumulátor lehetővé teszi a fülhallgatók 8-szori feltöltését anélkül, hogy a tokot hálózatra csatlakoztatnánk, és további órákon át használhatóak. Kis mérete miatt a tok gyakorlatilag bárhová elvihető, beleértve egy táskát vagy zsebet is.

Zajcsökkentés
A használt mikrofon lehetővé teszi a sztereó beszélgetéseket. A CVC6.0 technológia felelős a környezeti zajok csökkentéséért beszélgetés közben, így a hívó fél mindent tisztán hall. Ez rendkívül hasznos munkahelyi vagy nyilvános helyeken történő telefonhívásokhoz.

Alacsony késleltetés
Az előrehaladott Realtek modulnak köszönhetően a fülhallgatók nagyon alacsony hangátviteli késleltetéssel rendelkeznek, ami gyakorlatilag észrevehetetlen. Ez alkalmassá teszi a fülhallgatókat nemcsak telefonhívásokra és zenehallgatásra, hanem videónézésre és játékokra is.

A Bluetooth 5.0 előnyei
A továbbítási sebesség kétszer gyorsabb, mint a Bluetooth 4.2, az energiafogyasztás kétszer alacsonyabb, mint a Bluetooth 4.2, erősebb és stabilabb jel, a továbbítási távolság 10 méter, késleltetés nélküli zökkenőmentes hangzást biztosít.

A csomag tartalma

- T2C fülhallgatók

- Tok töltési funkcióval

- Szilikon füldugók

- Töltőkábel

Gyártó: QCY

Modell: T2C

Bluetooth verzió: V5.0

Bluetooth profilok: HFP, A2DP, HSP, AVRCP

Töltési idő: kb. 2 óra

Készenléti idő: kb. 70 óra

Maximális működési idő: 4 óra

Hatótáv: 10 m

A fülhallgató akkumulátor kapacitása: 43 mAh

A tok akkumulátor kapacitása: 800 mAh

Működés: 1 multifunkciós gomb

Frekvencia: 20 - 20000 Hz

Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett