Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237112033 Márka: JOYROOM

TWS Joyroom Jdots Series JR-DB2 Bluetooth 5.3 vezeték nélküli fülhallgató - fekete


Cikkszám: JR-DB2 Black | EAN/Vonalkód: 6941237112033 | Márka: JOYROOM

TWS Joyroom Jdots Series JR-DB2 Bluetooth 5.3 vezeték nélküli fülhallgató - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Joyroom Jdots Series JR-DB2 Bluetooth 5.3 vezeték nélküli fülhallgató - fekete A Joyroom Jdots Series JR-DB2 fülhallgató valódi vezeték nélküli fülhallgató, amely minden felhasználó elvárásainak megfelel. Élvezze az egyedülálló hangminőséget, a viselési kényelmet és a tartósságot, amely minden pillanatot egyedülálló zenei utazássá varázsol. Most elérhető a továbbfejlesztett Bluetooth 5.3 technológiával, egy nagy kapacitású akkumulátorral, amely akár 42 óra szórakozást biztosít, IP54 vízállósággal és akkumulátor állapotjelzővel, tehát mindenképpen érdemes figyelmet fordítani rá azoknak, akik hosszú órákon át hallgatják a zenét sétálás vagy fizikai aktivitás közben. A Joyroom Jdots Series JR-DB2 fülhallgató legfontosabb előnyei:
- Akár 42 óra lejátszási idő: Az elképesztő akkumulátor üzemidőnek köszönhetően majdnem két napon át élvezheti a zenét, felejthetetlen hangélményeket teremtve.
- IP54 vízálló: Biztonságos minden körülmények között. A JR-DB2 fülhallgatók IP54 tanúsítvánnyal rendelkeznek, garantálva a víz és por elleni védelmet, így eső vagy intenzív edzés közben is használhatók.
- Bluetooth 5.3 a jobb minőségért: Élvezze a lenyűgöző hangminőséget a legújabb Bluetooth 5.3 verzióval, amely stabil kapcsolatot és kiváló hangtisztaságot biztosít.
- Akkumulátor szintjelző: Mindig készen áll a hangzásra. A tiszta LED kijelző tájékoztat az akkumulátor töltöttségi szintjéről.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Sorozat: Joyroom Jdots Series
- Modell: JR-DB2
- Szín: fekete
- Bluetooth verzió: 5.3
- Protokoll támogatás: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
- Audio kodekek: AAC, SBC
- Akkumulátor kapacitás (fülhallgató): 35mAh
- Akkumulátor kapacitás (tok): 500mAh
- Lejátszási idő: 7h (70% hangerőn)
- Beszélgetési idő: 5h (70% hangerőn)
- Összes idő (fülhallgató + tok): 42h (70% hangerőn)
- Áram bemenet (fülhallgató): 5V/0.2A
- Áram bemenet (tok): 5V/1A (USB-C)
- Töltési idő (fülhallgató): 1.5h
- Töltési idő (tok): 1.5h
- IP szabvány: IP54
- Hangszóró: Φ6mm
- Impedancia: 16 Ω
- Kimeneti teljesítmény: 2 x 3mW
- Anyag: ABS+PC

Lejátszási idő akár 42 órán keresztül Fedezze fel a végtelen lehetőségeket a hihetetlen 42 órás lejátszási idővel. Most már gondtalanul élvezheti kedvenc zenéjét egész nap anélkül, hogy az akkumulátor lemerülésétől kellene tartania.

IP54 vízálló Felejtse el az időjárási körülmények miatti aggodalmakat. Az IP54 tanúsítvánnyal rendelkező JR-DB2 fülhallgatók garantálják a víz és por elleni védelmet, így bármilyen körülmények között használhatók.

Bluetooth 5.3 a jobb minőségért Fedezze fel a hangzás új dimenzióját a Bluetooth 5.3 technológia segítségével, amely stabil kapcsolatot és kiváló hangminőséget biztosít. A JR-DB2 fülhallgatók használata felejthetetlen zenei élményt garantál.

Akkumulátor szintjelző A tiszta LED kijelzőnek köszönhetően könnyedén ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, elkerülve a legrosszabb pillanatban történő lemerülést.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett