Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116763091 Márka: JOYROOM

TWS Joyroom Funpods Series JR-FB1 Bluetooth 5.3 vezeték nélküli fülhallgató - fekete


Cikkszám: JR-FB1_B | EAN/Vonalkód: 6956116763091 | Márka: JOYROOM

TWS Joyroom Funpods Series JR-FB1 Bluetooth 5.3 vezeték nélküli fülhallgató - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Joyroom Funpods Series JR-FB1 Bluetooth 5.3 vezeték nélküli fülhallgató - fekete Merülj el a nagyszerű hangzás és kényelem világában a Joyroom Funpods Series JR-FB1 fülhallgatókkal - valódi vezeték nélküli fülhallgatók, melyek újradefiniálják a zenei élményedet. Számos funkcióval és jellemzővel rendelkeznek, ezek a fülhallgatók a tökéletes társak az igényes felhasználók számára. IP54 vízállóság, akár 35 órás lejátszási idő és Bluetooth 5.3 teszi ezt a terméket ideális választássá mindennapos használatra és sportolás során. A Joyroom Funpods Series JR-FB1 legfontosabb előnyei:- Zenelejátszás akár 35 óráig: Élvezd a megszakítás nélküli szórakozást hosszú ideig, anélkül, hogy gyakran kellene töltened.
- IP54 vízállóság: Páratartalom és por elleni védelem biztosítja a biztonságot és tartósságot különböző körülmények között.
- Bluetooth 5.3 a jobb minőségért: Használd a legújabb Bluetooth 5.3 technológiát, amely stabil kapcsolatot és kiváló hangminőséget garantál.
- Gyors töltés mindössze 1,5 óra alatt: Hosszú zenelejátszási idő nem jelenti azt, hogy sokáig kell tölteni. Élvezd a gyors töltést, és rövid időn belül használatra készen állhatsz.
Specifikáció:- Márka: Joyroom
- Sorozat: Joyroom Funpods Series
- Modell: JR-FB1
- Fekete szín
- Bluetooth verzió: 5.3
- Protokoll támogatás: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
- Audio kodekek: AAC, SBC
- Akkumulátor kapacitás (fülhallgató): 35mAh
- Akkumulátor kapacitás (tok): 400mAh
- Játékidő: 7h(70% hangerő)
- Beszélgetési idő: 5h(70% hangerő)
- Összes idő (fülhallgató + tok): 35h(70% hangerő)
- Tápellátás bemenet (fülhallgató): 5V/0.2A
- Tápellátás bemenet (tok): 5V/1A (USB-C)
- Töltési idő (fülhallgató): 1.5h
- Töltési idő (tok): 1.5h
- IP szabvány: IP54
- Hangszóró: Φ13mm
- Impedancia: 32 Ω
- Kimeneti teljesítmény: 2 x 3mW
- Anyag: ABS+PC
Zenelejátszás akár 35 óráig A Joyroom Funpods Series JR-FB1 fülhallgatók lehetővé teszik, hogy akár 35 órán keresztül hallgass zenét. Ez tökéletes választás hosszú utazásokhoz, edzésekhez vagy mindennapi használatra. Víz és por elleni védelem Ezek a fülhallgatók IP54 minősítésűek, és ellenállnak a nedvességnek és pornak, így tökéletesek esőben, edzés közben vagy akár a strandon is. Ne hagyd, hogy bármi is megakadályozzon abban, hogy bárhol élvezhesd a kedvenc zenéd. Bluetooth 5.3 a jobb minőségért Vedd kezedbe a kiváló hangminőséget a Joyroom Funpods Series JR-FB1 fülhallgatók Bluetooth 5.3 technológiájával. A stabil kapcsolat és az alacsony késleltetés biztosítja, hogy minden dallam egyedinek hangozzon. A zene megszakítások nélkül kísér majd. Gyors töltés mindössze 1,5 óra alatt Nyerj szabadságot és kényelmet a Joyroom Funpods Series JR-FB1 fülhallgatók gyors töltésével. Mindössze 1,5 óra töltés után készen állsz a hosszú órákon át tartó zenehallgatásra. Egyszerű használat Az intuitív vezérlők megkönnyítik a funkciók használatát. Könnyedén állíthatod a hangerőt, játszhatod le vagy állíthatod meg a zenét, vagy vezérelheted a hanghívásokat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett