Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339220860 Márka: GUESS

TWS Guess 4G Metal Bluetooth fülhallgató ENC töltőállomással - rózsaszín


Cikkszám: GUE003643-0 | EAN/Vonalkód: 3666339220860 | Márka: GUESS

TWS Guess 4G Metal Bluetooth fülhallgató ENC töltőállomással - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Metal Logo fülhallgató Bluetooth TWS ENC + töltőállomás

A Guess 4G Metal Logo fülhallgató tökéletes kombinációja a stílusos dizájnnak és a kiváló hangminőségnek, mindemellett hihetetlenül praktikus és funkcionális. Ergonomikus kialakítása biztosítja a kiváló használati feltételeket, és további funkciói teszik a használatát élvezetesebbé.

Tökéletes fülhallgató szinte bármilyen időjárási körülményekhez
Ezek a fülhallgatók nem csak hangzás és megjelenés terén remekelnek, de tökéletesen felkészültek az aktív életstílushoz is. Az IPX5 vízállósági osztályának köszönhetően ellenállnak az izzadásnak és az esőnek, így nyugodtan edzhetsz a szabadban vagy utazhatsz zavartalanul.

Használja ki a legújabb technológiákat
A Guess 4G Metal Logo fülhallgatók ENC technológiával, azaz környezeti zajszűréssel vannak ellátva. Ez a technológia a környezeti zaj csökkentésével javítja az audio élményt, lehetővé téve a tiszta hangzás élményét a zavaró környezeti zajok kiküszöbölésével.

Bluetooth 5.3 technológia
A Bluetooth 5.3 legújabb verziója gyors válaszidőt és hihetetlenül sima kapcsolatot ígér a telefonnal. A fülhallgatók tökéletesen szinkronizálódnak az okostelefonoddal, így azonnal lejátszhatod a zenét és fogadhatod a hívásokat késedelem nélkül. Emellett megjegyzendő, hogy a fülhallgatók akár 10 méter távolságra is kapcsolódnak a készülékhez, lehetővé téve, hogy szabadulj a telefontól és ne kelljen állandóan magaddal hordani.

Érintésvezérlés
Az érintőpanel bevezetése a fülhallgatókra jelentősen csökkentette azok méretét és súlyát, ami hozzájárul a felhasználó kényelmének növeléséhez. Az innovatív funkciónak köszönhetően a készülék kezelése még kényelmesebbé vált, lehetővé téve az intuitív érintéses gesztusokkal történő vezérlést. Ez a modern technológia nemcsak a fülhallgatók mobilitását javítja, hanem egyszerűbbé és élvezetesebbé is teszi a használatukat.

Hosszú üzemidő
A fülhallgatók hosszú üzemidőt biztosítanak - egyetlen akkumulátortöltéssel akár öt órán keresztül hallgathatsz zenét - amit biztosan értékelni fog mindenki, aki szereti hosszú edzés vagy utazás közben hallgatni a zenét. Ha a fülhallgatók lemerülnének, nem kell aggódni a zenelejátszás végén - egyszerűen használd a tokot, amely egyben egy powerbank is. A töltőállomás nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik - akár 300 mAh - amely lehetővé teszi a fülhallgatók háromszori feltöltését, így gyakorlatilag egész nap használhatod őket.

Gyönyörű megjelenés és kiváló kivitelezés
Ezek az elegáns fülhallgatók a legigényesebb ízlésű embereket is elbűvölik. A töltőtok felső rétege finom ökobőrrel van bevonva, amelyet magas minőségű 4G minta díszít - ezáltal a termék kifinomult és elegáns megjelenést kap. További díszítés egy arany embléma a Guess logójával, amely a termék legmagasabb minőségét és hitelességét igazolja. A terméket a Guess licenc alapján gyártották.

Műszaki adatok
- Típus: Fülbe helyezhető fülhallgató
- Bluetooth verzió: 5.3
- Fülhallgató akkumulátor: 2x 40 mAh
- Töltőtok kapacitása: 300 mAh
- Fülhallgató töltési idő: 1,5 óra
- Készenléti idő: akár 30 óra
- Tok töltési port: USB-C
- Működési idő: akár 5 óra
- Védettségi fokozat: IPX5
- Membrán mérete: 8 mm
- Impedancia: 32 ohm
- Funkciók: Zene lejátszás / Hívások fogadása
- Beépített mikrofon: Igen
- Frekvencia: 20Hz-20000Hz
- Szín: Rózsaszín

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett