Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520247608 Márka: Edifier

TWS Edifier W260NC ANC Fejhallgató (Tengerészkék)


Cikkszám: W260NC dark blue | EAN/Vonalkód: 6923520247608 | Márka: Edifier

TWS Edifier W260NC ANC Fejhallgató (Tengerészkék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

34000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel hangzás új dimenzióját a TWS Edifier W260NC ANC vezeték nélküli fejhallgatóval! Páratlan tisztaságot és mélységet nyújtanak, így teljesen elmerülhetsz kedvenc zenédből. A Hi-Res Audio Wireless tanúsítvánnyal és az LDAC kodekkel minden hangot példátlan hűséggel reprodukálnak. Számos ANC módot kínálnak, hogy kiküszöböljék a zavaró háttérzajokat, és 6 mikrofonnal és fejlett AI zajszűrő technológiával bárhol tiszta hívásokat garantálnak. Vízálló kialakításuk mindennapi tevékenységekhez is kiváló választássá teszi őket, és a bőrkialakítás mind a fejhallgatót, mind a töltőtokot rendkívül elegánssá teszi.

Hangzás, mint soha azelőtt
Az Edifier W260NC olyan hangzást kínál, amely még a legigényesebb zenekedvelőket is lenyűgözi. Hi-Res tanúsítvánnyal rendelkeznek, és 96 kHz mintavételi sebességgel, 24 bites mélységgel minden hangot a legmagasabb pontossággal és részletességgel reprodukálnak. Az LDAC kodek 990 kbps veszteségmentes hangminőséget biztosít, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéid legfinomabb árnyalatait is meghalld. Ezenkívül két meghajtó - egy 10 mm-es mélynyomó és egy 6 mm-es magassugárzó - garantálja mind a mély basszusok, mind a tiszta magasak tökéletes reprodukcióját, létrehozva egy felejthetetlen hangélményt.

Fókusz a zenén
Akár egy zajos irodában vagy, úton vagy, vagy csak egy pillanatra szeretnél kikapcsolódni egy zsúfolt helyen, az Edifier W260NC fejhallgatókkal arra összpontosíthatsz, ami a legfontosabb számodra. Innovatív hibrid zajszűrő technológiát alkalmaznak, így hatékonyan képesek elnémítani környezetedet akár -45 dB-ig, kiváló hangszigetelést biztosítva.

Vedd át az irányítást a hang felett
Az Edifier W260NC fejhallgatók teljes irányítást biztosítanak a hang felett! Válaszd a magas zajcsökkentés módot a környezeti zaj teljes kiiktatásához, vagy az alacsony zajcsökkentés módot, hogy egyensúlyt tarts a zenéd és a környezeted között. A szélcsökkentési mód még szeles napokon is biztosítja a hang tisztaságát, míg a környezeti hang mód lehetővé teszi, hogy tudatában maradj a környezetednek, ami különösen hasznos lehet városban való közlekedés vagy szabadtéri edzés során. Ezekkel a módokkal bármilyen helyzethez hozzáigazíthatod a fejhallgatót, hogy bárhol maximális hangélvezetben legyen részed.

Beszélgess korlátok nélkül
Készülj fel tiszta, éles hívásokra, bárhol is vagy! A fejhallgatókba összesen 6 mikrofon van beépítve, és egy fejlett környezeti zajcsökkentő algoritmust használnak. Ennek köszönhetően telefonhívásokat vagy videokonferenciákat is folytathatsz egy zajos irodában, a városban vagy magas hangerővel rendelkező helyeken, anélkül, hogy szükségtelen külső zavaró tényezők befolyásolnák.

Mindig készen áll az akcióra
Hadd kísérjen a zene egész nap! A fejhallgatók a töltőtartóval együtt akár 24 órán keresztül játszhatják a zenéket ANC módban vagy akár 32 órán keresztül, ha kikapcsolod az ANC-t. A fejhallgatók mindössze 1,5 óra alatt feltölthetők! Továbbá, mindössze 15 perc töltés után az Edifier W260NC további 2 órán keresztül szolgál téged.

Tökéletes minden edzéshez
Az Edifier W260NC fejhallgatók tökéletes társak az aktív életmód szerelmeseinek. Az IP54 vízállósági minősítéssel még egy intenzív edzés során a konditeremben vagy egy esős nap biciklizése közben is élvezheted kedvenc dallamaidat. Okos érzékelőkkel is rendelkeznek, így a fejhallgatók automatikusan leállítják a lejátszást, amikor leveszed őket, és folytatják, amikor visszateszed.

Nincs interferencia, nincs késlekedés - Bluetooth 5.3
Kapcsolódási problémák? Hang interferencia? Ez már a múlté! A fejhallgatók Bluetooth 5.3 technológiát használnak, amely nemcsak stabil és gyors jelátvitelt biztosít, hanem rendkívül alacsony, 0,08 másodperces késleltetést is. Ezenkívül játék módot is kínálnak, ami még lebilincselőbb játékélményt nyújt. Továbbá sikeresen csatlakoztathatod őket két eszközhöz, így könnyedén válthatsz kedvenc zenéid lejátszása között az okostelefonodon és a tabletteden folytatott beszélgetés között.

Tudd meg, mi mindent kínál még
Töltsd le a dedikált Edifier ConneX alkalmazást, és szerezz hozzáférést az Edifier W260NC további funkcióihoz! Az alkalmazással szabadon személyre szabhatod a fejhallgató beállításait, igazítva azokat saját igényeidhez. Többek között az alkalmazás lehetővé teszi az ekvalizer beállítását, hogy megfelelően igazítsd a hangzást a kedvenc zenéd műfajához, választhatsz a rendelkezésre álló módokból, és beállíthatod az érintés vezérlést az még kényelmesebb használat érdekében. Továbbá az alkalmazás 2 módon is segít megtalálni a fejhallgatóidat: megadja az utolsó ismert helyzetét a térképen, valamint távolról hangjelzést is indíthatsz, hogy könnyebben megtaláld.

Tartozékok:
- fejhallgatók
- töltőtok
- cserélhető gumipántok x3 (S/M/L)
- USB-A - USB-C kábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Edifier
Modell: W260NC
Szín: Tengerészkék
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótávolság: Akár 10 méter
Bluetooth protokoll: A2DP, AVRDP, HFP
Audio kodek: LDAC, AAC, SBC
Meghajtók: Φ6mm + Φ10mm
Frekvencia válasz: 20Hz-40kHz
Impedancia: 32Ω
SPL: 92+3dB
Mikrofonok: 6 (3 per fülhallgató)
Mikrofon érzékenység: -38dB±2dB
Üzemidő: ANC kikapcsolt mód: akár 32 óra (8+24 óra), ANC bekapcsolt mód: akár 24 óra (6+18 óra)
Töltési idő: Körülbelül 1,5 óra (15 perc töltés=2 óra)
Töltési interfész: USB-C
Vízállóság: IP54
Alkalmazás: Edifier ConneX

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett