Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972576181695 Márka: HiFuture

TWS EarBuds HiFuture OlymBuds3 (fehér)


Cikkszám: OlymBuds 3 White | EAN/Vonalkód: 6972576181695 | Márka: HiFuture

TWS EarBuds HiFuture OlymBuds3 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS HiFuture OlymBuds 3 fülbe helyezhető fejhallgató (fehér)

Az OlymBuds3 fejhallgatók ideálisak azoknak a zenerajongóknak, akik kényelmet és hangminőséget értékelnek. A fejlett funkciókkal és ergonómikus kialakítással rendelkező OlymBuds3 kényelmes viseletet és lenyűgöző hangélményt nyújt. Emellett a hangasszisztens támogatás megkönnyíti a használatot.

Kényelem és könnyűség
Az OlymBuds3 rendkívül könnyű, így szinte bárhová magaddal viheted. Munkahelyre, főiskolára való utazáshoz - vidd magaddal kedvenc zenéidet bárhová. Ráadásul ergonómikus kialakításának köszönhetően hosszabb ideig tartó viselés esetén is kényelmes használatot biztosít, kellemetlenségek nélkül.

Lenyűgöző hangzás
A fejhallgatók 6 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek erőteljes és lenyűgöző hangzást biztosítanak. A kiemelt mélyhangok minden felvételt mélyebbé és dinamikusabbá tesznek, lehetővé téve, hogy élvezd a hangok teljes spektrumát.

Hosszú lejátszási idő
Az OlymBuds3 akár 25 óra lejátszási időt is kínál, így tökéletes választás utazáshoz vagy hosszú munkanapokhoz. A körülbelül 1 órás töltési idő pedig lehetővé teszi, hogy a fejhallgatók gyorsan újra használatra készek legyenek.

Bluetooth 5.3
Az OlymBuds3 beépített Bluetooth 5.3 kapcsolata lehetővé teszi a fejhallgatók azonnali párosítását a készülékkel, stabil és megbízható kapcsolatot biztosítva. A technológia biztosítja a zökkenőmentes hangátvitelt, tiszta és éles hangzással.

Intuitív vezérlés
A fejhallgatók érintőpanellel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a zenelejátszás egyszerű kezelését és a bejövő hívások fogadását vagy elutasítását. A Google Assistant és Siri hangasszisztensek támogatása lehetővé teszi további funkciók használatát egyszerű hangutasításokkal.

Gyártó: HiFuture
Modell: OlymBuds3
Szín: fehér
Meghajtó átmérője: 6 mm
Lejátszási idő: 25 óra
Töltési idő: kb. 1 óra
Bluetooth: 5.3
Hangasszisztensek támogatása: Google Assistant, Siri

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett