Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972576181060 Márka: HiFuture

TWS EarBuds HiFuture FlyBuds 3 (fekete)


Cikkszám: FlyBuds 3 (black) | EAN/Vonalkód: 6972576181060 | Márka: HiFuture

TWS EarBuds HiFuture FlyBuds 3 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiFuture FlyBuds 3 hallójáratba illeszkedő fülhallgató (fekete)
Élvezd kedvenc dalaid összes részletét, beszélj szabadon telefonon és játssz késedelem nélkül a HiFuture fülhallgatóival. A FlyBuds 3 négy mikrofonnal van felszerelve és támogatja az ENC technológiát. Üzemideje eléri a 30 órát, és az IPX5 vízállóság révén szinte bármilyen körülmények között élvezheted kedvenc hangod. További előnyei a könnyű és ergonomikus kialakítás. Az érintőpanelek kényelmes kezelést biztosítanak, az eredeti design pedig a legtöbb felhasználónak örömet szerez. Mostantól kompromisszumok nélkül élvezheted a kiemelt basszust és a gyors csatlakozást (Bluetooth 5.3)!

Szeress bele újra a zenébe
A HiFuture különleges szabadalmaztatott technológiájával újraértékelheted bármely dal varázsát. A FlyBuds 3 fülhallgató fokozott hangot, erőteljes basszust és kristálytiszta hangzást nyújt. Tudd meg, milyen jól szólhat a playlisted a megfelelő felszereléssel!

Beszélj bárhol
Fontos telefonbeszélgetést kell intézned, de egy zsúfolt bevásárlóközpontban vagy? Vagy talán valaki keres miközben egy vasútállomáson vársz? A FlyBuds 3 segítségével bárhol zökkenőmentesen beszélhetsz. A fülhallgatók négy kiváló minőségű mikrofonnal vannak felszerelve, amelyek pontosan rögzítik a hangodat. Ráadásul az ENC funkciónak köszönhetően hatékonyan csökkenti a háttérzajt. Már nem kell halogatnod a hívásokat!

Könnyű, ergonomikus kialakítás
Gyakran kényelmetlenül érzed magad hosszabb ideig tartó fülhallgató használat esetén? Ezt a problémát örökre elfelejtheted, ha a FlyBuds 3-at választod! Kivételesen könnyű és kifinomult kialakításának köszönhetően egész nap élvezheted a zene, podcast vagy hangoskönyvek hallgatását, a megérdemelt kényelem mellett.

Praktikus érintőpanelek
Néha kényelmetlen elővenni a telefonodat a zenelejátszó kezelése vagy a bejövő hívás megválaszolása érdekében. Szerencsére a HiFuture FlyBuds 3 fülhallgatók érintőpaneljei kényelmes kezelést biztosítanak. Csak egy érintés – mostantól a kezedben van az irányítás!

Innovatív design
A FlyBuds 3 fülhallgatók szinte bármilyen stílust tökéletesen kiegészítenek. A készlethez egy töltőtok is tartozik, amely átlátszó dizájnnal büszkélkedhet. Az eszköz funkcionalitása mellett az esztétikai minőségek is lenyűgöznek majd. A gyártó minden részletre odafigyelt!

30 óra zenével
Kapcsold ki magad a külvilágból és merülj el a választott hangokban, amikor csak kedved tartja. A HiFuture FlyBuds 3 fülhallgatók egyetlen töltéssel 6 órán keresztül működnek, és a töltőtok további 24 órával hosszabbítja meg ezt az időt, így összesen akár 30 órát biztosít.

IPX5 vízállóság
Sportolsz? Vagy gyakran elfelejted az esernyődet, és esőben kell járnod védelem nélkül? Bármelyik esetben bátran használhatod a FlyBuds 3-at. A fülhallgatók IPX5 vízállóak, így tökéletesen alkalmasak különféle szabadidős tevékenységekre.

Bluetooth 5.3 és gyors párosítás
A vezetéknélküli kapcsolat problémái már a múlté. A HiFuture fülhallgatók a Bluetooth 5.3 verzióját használják, biztosítva a stabil és megbízható átvitelt. Ráadásul a párosítási folyamat rendkívül gyors – a beépített érzékelőnek köszönhetően a fülhallgatók automatikusan csatlakozási módba lépnek, amint kinyitod a töltőtokot.

Gyártó:
HiFuture

Modell:
FlyBuds 3

Hang dekódolás:
SBC, AAC

Üzemidő:
6 óra + 24 óra a töltőtokkal

Vízállóság:
IPX5

Egyéb:
ENC támogatás

Szín:
fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett