Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972576181077 Márka: HiFuture

TWS EarBuds HiFuture FlyBuds 3 (fehér) Fülhallgató


Cikkszám: FlyBuds 3 (white) | EAN/Vonalkód: 6972576181077 | Márka: HiFuture

TWS EarBuds HiFuture FlyBuds 3 (fehér) Fülhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiFuture FlyBuds 3 fülbe helyezhető fülhallgató (fehér)
Hallj meg minden részletet kedvenc dalaidból, beszélj szabadon telefonon, és játssz késés nélkül a HiFuture fülhallgatóval. A FlyBuds 3 négy mikrofonnal van felszerelve és támogatja az ENC technológiát. Működési ideje akár 30 óráig is elérhet, IPX5 vízállóságának köszönhetően pedig szinte bármilyen körülmények között élvezheted a hangzást. További előnyei a könnyű és ergonomikus kialakítás. Az érintőpaneles vezérlés kényelmes használatot biztosít, és az egyedi dizájn a legtöbb felhasználónak tetszeni fog. Mostantól élvezheted a javított basszust és a gyors kapcsolatot (Bluetooth 5.3) kompromisszumok nélkül!

Szeress bele újra a zenébe
A HiFuture különleges, szabadalmaztatott technológiája újraértékelteti veled minden egyes dal varázsát. A FlyBuds 3 fülhallgatók javított hangzást, erőteljes basszust és kristálytiszta hangot biztosítanak. Tapasztald meg, mennyire jól hangozhat a lejátszási listád a megfelelő felszereléssel!

Beszélj bárhol
Fontos telefonhívást kell lebonyolítanod, de egy zsúfolt bevásárlóközpontban vagy? Vagy talán valaki kapcsolatba akar lépni veled, miközben a vonatállomáson várakozol? A FlyBuds 3 segítségével bárhol megszakítás nélkül beszélhetsz. A fülhallgatók 4 kiváló minőségű mikrofonnal vannak felszerelve, amelyek pontosan rögzítik a hangodat. Ráadásul az ENC funkció hatékonyan csökkenti a háttérzajt. Nem kell többé elhalasztanod a hívásokat!

Könnyű, ergonomikus kialakítás
Gyakran kényelmetlennek találod a fülhallgatók hosszú ideig tartó használatát? Válaszd a FlyBuds 3-at, és búcsút mondhatsz ennek a problémának! Kivételesen könnyű és jól kidolgozott kialakításának köszönhetően egész nap zenét, podcastokat vagy hangoskönyveket hallgathatsz, élvezve a kényelmet, amit megérdemelsz.

Praktikus érintőpanelek
A zenelejátszód kezeléséhez vagy egy bejövő hívás fogadásához néha kényelmetlen elővenni a telefonodat. Szerencsére a HiFuture FlyBuds3 fülhallgató érintőpanellel rendelkezik a kényelmesebb vezérlés érdekében. Egyetlen érintés - innentől a vezérlés a te kezedben van!

Innovatív dizájn
A FlyBuds3 fülhallgatók tökéletesen kiegészítik szinte bármilyen stílust. A szett tartalmaz egy töltőtokot is, amely áttetsző kialakítású. Így nemcsak a felszerelés funkcionalitását fogod élvezni, hanem az esztétikai tulajdonságait is. A gyártó minden részletre odafigyelt!

30 óra zenehallgatás
Vágd el magad a környezetedtől, és merülj el a választott hangokban bármikor. A HiFuture FlyBuds 3 fülhallgatók egyetlen töltéssel 6 órán át üzemelnek, a töltőtok pedig további 24 órával hosszabbítja meg ezt az időt, összesen akár 30 órára.

IPX5 vízállóság
Sportolsz? Vagy gyakran elfelejtesz magaddal vinni ernyőt, ezért kénytelen vagy esőcseppekkel szemben védelem nélkül sétálni? Ezekben a helyzetekben is bátran használhatod a FlyBuds 3-at. A fülhallgatók IPX5 vízállóak, így tökéletesen alkalmasak különféle szabadtéri tevékenységekhez.

Bluetooth 5.3 és gyors párosítás
A vezeték nélküli kapcsolat problémái a múlté. A HiFuture fülhallgatók Bluetooth 5.3 verziót használnak, amely stabil és megbízható átvitelt biztosít. Emellett a párosítási folyamat rendkívül gyors – a beépített érzékelőnek köszönhetően a fülhallgatók automatikusan csatlakozási módba lépnek, amint kinyitod a töltőtokot.

Gyártó: HiFuture
Model: FlyBuds 3
Audio kódolás: SBC, AAC
Működési idő: 6 óra + 24 óra töltőtokkal
Vízállóság: IPX5
Egyéb: ENC támogatás
Szín: fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett