Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975606870637 Márka: Tronsmart

Tronsmart T7 Mini Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró (szürke)


Cikkszám: T7 Mini Grey | EAN/Vonalkód: 6975606870637 | Márka: Tronsmart

Tronsmart T7 Mini Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tronsmart T7 Mini Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró (szürke)

A Tronsmart T7 Mini vezeték nélküli hangszóróval újra beleszeret a zenébe. A kiváló hangzás és az erőteljes basszus felejthetetlen izgalmat biztosít, a két hangszóró párosításának lehetősége pedig lehetővé teszi a sztereó hangzás fokozását. Egy töltéssel akár 18 órányi lejátszást biztosít. Ezen kívül egy ritmikus LED-fényshow izgalmas hangulatot visz minden buliba. A készülék Bluetooth 5.3 technológiát használ, amely stabil és gyors kapcsolatot garantál. Az IPX7 vízállóságnak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy szabadtéri tevékenységek során bármi baja esik.

Felejthetetlen zenei élmény

A T7 Mini vezeték nélküli hangszóró kiváló hangminőséget biztosít, amely még a legigényesebb zenerajongók igényeit is kielégíti. A dallamos szoprán hangok és a kiegyensúlyozott basszus egyedi harmóniát és teltséget ad a zenének. Mostantól minden hang új életet kap, és mélységgel és dinamikával gazdagodik. Akár a klasszikus zenét, akár a ritmikus ütemeket részesíti előnyben, a készülék felülmúlja az elvárásait, és páratlan hangélményt nyújt. Ezen kívül, ha még lenyűgözőbb hanghatást szeretne megtapasztalni, használhatja a sztereó párosítás funkciót. Egyszerűen párosítson két T7 Mini hangszórót az egész helyiséget betöltő térhangzásért.

Különféle csatlakozási módok

A legújabb Bluetooth 5.3 technológiának köszönhetően a T7 Mini sima és stabil átvitelt biztosít készülékével a problémamentes zenehallgatáshoz. A nyílt tereken akár 18 méteres hatótávolságnak köszönhetően szabadon mozoghat anélkül, hogy aggódnia kellene a kapcsolat megszakadása miatt. Ha azonban a hagyományosabb megoldást részesíti előnyben, a mellékelt AUX-kábellel csatlakoztathatja a hangszórót egy kompatibilis berendezéshez. Ezen kívül a termék TF/Micro SD kártyanyílást is kínál.

IPX7 védelem

Ne hagyja, hogy az időjárás akadályozza a zene hallgatást a szabadban! A T7 Mini IPX7 vízálló tanúsítvánnyal rendelkezik – így gond nélkül viheti a hangszórót medencébe, strandra vagy bármilyen szabadtéri kalandra.

Hosszú lejátszási idő

Hagyja magát folyamatosan szórakoztatni. A 2500 mAh-s akkumulátorral akár 18 órányi lejátszást is élvezhet (ha ki van kapcsolva a LED háttérvilágítás), vagy 8 órán át (ha a háttérvilágítást használja). A T7 Mini hangszóró tökéletes társ hosszú utakhoz, bulikhoz és találkozókhoz.

Felhasználóbarát

Nem lesz nehéz kezelni a hangszórót. Többek között kényelmesen be- és kikapcsolható a készülék, módot válthatunk, a zenelejátszót kezelhetjük, elindíthatjuk a LED-es háttérvilágítást, sőt, a megfelelő gombokkal fogadhatunk bejövő hívásokat és kezdeményezhetünk hívásokat. Az energiatakarékosság érdekében a T7 Mini automatikusan kikapcsol 10 percnyi tétlenség után, vagy ha az akkumulátor töltöttsége alacsony. Egy praktikus jelző folyamatosan frissíti az állapotát.

A csomag tartalma:
- Vezeték nélküli hangszóró
- AUX kábel
- USB-C töltőkábel
- Használati utasítás

Gyártó: Tronsmart
Modell: T7 Mini
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth profil: HSP / HFP / A2DP / AVRCP
Audiokodek: SBC
Bluetooth hatótávolság: akár 18 m (nyílt területen)
Védettség: IPX7
Kimeneti teljesítmény: 15W
Bemeneti teljesítmény: 5V/1A (USB-C port)
Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz
Akkumulátor kapacitása: 2500 mAh
Működési idő: Akár 18 óra (ha a LED háttérvilágítás ki van kapcsolva); akár 8 óra (ha be van kapcsolva a LED háttérvilágítás)
Töltési idő: 3 óra
Szín: szürke

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett