Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970232013458 Márka: Tronsmart

Tronsmart Element T6 Max 60 W Hordozható Vezeték Nélküli Bluetooth 5.0 Hangszóró Fekete (365144)


Cikkszám: 365144-Tronsmart | EAN/Vonalkód: 6970232013458 | Márka: Tronsmart

Tronsmart Element T6 Max 60 W Hordozható Vezeték Nélküli Bluetooth 5.0 Hangszóró Fekete (365144)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

38800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tronsmart Element T6 Max 60W Hordozható Vezeték Nélküli Bluetooth 5.0 Hangszóró A Tronsmart márka bemutat egy 60 W teljesítményű vezeték nélküli hangszórót. Ez a készülék egyedülálló élményt nyújt - a térbeli hang azonnal és interferencia nélkül terjed. Ez a kialakításnak és a gyártó szabadalmaztatott SoundPulse hangtechnológiájának köszönhető. Tökéletes hangzást nyújt, melyet a basszus tovább fokoz. A márka minden részletre odafigyelt, így nemcsak magas minőséget, hanem esztétikus megjelenést is kínál. A ház alumíniumötvözetből készült és szövettel van bevonva.

Specifikációk
- Márka: Tronsmart
- Maximális teljesítmény: 60W
- Bemeneti áram: DC 5V/3A, 24V/0.65A
- Bluetooth: 5.0 verzió
- Kompatibilitás: Bluetooth A2DP V1.3, AVRCP V1.6, GAVDP V1.3, HFP V1.7, HID V1.1, IOPT, SPP V1.2
- Átviteli távolság: 10 m (nyílt területen)
- Frekvencia: 40Hz - 20KHz
- Akkumulátor kapacitása: 12000 mAh
- Játékidő: akár 20 óra (50%-os hangerőn)
- Készenléti állapot: kb. 3 hónap
- Töltési idő: kb. 6 óra
- S/N Arány: 65dB
- Méretek: 140 x 140 x 193 mm
- Súly: 2070 ± 50 g
- A csomag tartalma: tok, AUX kábel, tápkábel, felhasználói kézikönyv

Páratlan hangminőség A szabadalmaztatott Tronsmart technológia, azaz a SoundPulse, és a jól átgondolt, 8 hangszórós kialakítás felelős a termék páratlan hangminőségéért. Az akár 60W kimeneti teljesítmény (ami hordozható eszközök esetében hallatlan) széles sávú hangeloszlást biztosít - mindenhol elér a szobában, és a szabadban akár 10 méteres távolságból is hallható. A basszus is javított, nagy erővel üti meg - nem csak hallani fogod, hanem érezni is, ha alacsony hangerőre állítod. Minden hang tiszta és kifejező. Te döntöd el, milyen lesz a hangminőség. Válaszd ki kényelmesen a három szint egyikét:
- kiegyensúlyozott,
- 3D,
- mély basszus.

Személyi asszisztens A készülék nemcsak kedvenc zenéidet fogja lejátszani, hanem a mindennapi tevékenységekben is segít - otthon vagy munkahelyen is. Csatlakoztasd a Google vagy Siri alkalmazást, és élvezd a naptárad vagy feladatlistád szabad hozzáférését. Nem fogsz semmiről sem megfeledkezni!

A tökéletes hordozható eszköz Ez a hordozható készülék kompakt, és egy hordtáskával érkezik az egyszerű szállításhoz. Bárhová elhelyezheted, mert minimális helyet foglal, és ellenáll a fröccsenésnek és a szennyeződéseknek - tökéletes otthon vagy bulikra!

Vedd meg a teljes készletet A hangszóró egy USB-Type C kábellel kerül forgalomba a készülék töltéséhez, valamint egy 3,5 mm-es audio kábellel. A készlet tartalmaz egy táskát is a kényelmes tároláshoz és szállításhoz.

A szórakozás igazán hosszú ideig tarthat A 12,000 mAh-s lítium-ion akkumulátor teljes feltöltése után a hangszóró akár 20 órán keresztül is működhet (közepes hangerőn). Kedvenc zenéd szinte 24 órán keresztül veled lehet!

Szerezd meg a sztereó hatást Ha két T6 Max hangszórót vásárolsz, vezeték nélkül összekapcsolhatod őket, hogy sztereó rendszert hozz létre. Az eredmény? Rendkívül magas szintű hallgatási élmény, sztereó hangzás, mintha egy professzionális házimoziban lennél.

Vezeték nélküli működés és vezérlés A Tronsmart hangszórót könnyen és kényelmesen irányíthatod Bluetooth-on keresztül. Zenét is továbbíthatsz vezeték nélkül, NFC funkcióval felszerelt telefon segítségével.

Tervezői megjelenés Az kompakt készülék a kézművesség ikonja. Kiváló teljesítményt és vonzó megjelenést ötvöz. Jellemző hengeres formával, alumínium ötvözet házzal és szövettel borított elemekkel rendelkezik. Rendkívül elegánsan néz ki, ezért minden otthon dísze.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett