Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472795904 Márka: Transformers

Transformers TF-T13 fülhallgató (fekete)


Cikkszám: TF-T13-black | EAN/Vonalkód: 6975472795904 | Márka: Transformers

Transformers TF-T13 fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A TWS Transformers TF-T13 fülhallgatókat azok számára tervezték, akik nemcsak kiváló hangminőséget, hanem egyedi dizájnt is értékelnek. Az általuk használt Bluetooth 5.4 technológia biztosítja a stabil kapcsolatot késés nélkül, ami különösen fontos azok számára, akik gyakran néznek filmeket vagy játszanak. A kettős 16,2 mm-es meghajtók garantálják a Hi-Fi minőségű hangzást - ennek eredményeként minden zenei darab tisztán és dinamikusan szólal meg.

Hi-Fi minőség
A kettős 16,2 mm-es meghajtók teljessé és részletgazdaggá teszik a hangot. Legyen szó kedvenc zenéid hallgatásáról, filmnézésről vagy játékokról, a hangminőség mindig kiváló marad.

Mindennapi kényelem
A nyitott fülkagylók, amelyek nem zárják le teljesen a hallójáratot, jobb légáramlást biztosítanak. Az alkalmazott megoldás csökkenti a hagyományos fülbe helyezhető fülhallgatók hosszabb ideig tartó viselése esetén gyakran előforduló kényelmetlenség érzetét. A puha szilikon fülhorgok rugalmasak és alkalmazkodnak a fül formájához, biztosítva a stabilitást még intenzív edzés közben is.

Stabil kapcsolat
A Bluetooth 5.4 technológia stabil kapcsolatot és kisebb késleltetést biztosít, amit biztosan értékelni fognak azok, akik zökkenőmentes hang- és kép szinkronizációt várnak el. Az első párosítás után a kapcsolat automatikusan létrejön.

Hosszú zenehallgatásra kész
A fülhallgató hosszan tartó használata nem kell, hogy gyakori töltést jelentsen. A TF-T13 fülhallgatók egyetlen töltéssel akár 6 órás folyamatos lejátszást is lehetővé tesznek, míg az alapkészlethez tartozó töltőtok akár 60 órára is meghosszabbítja a működési időt. Így egész héten élvezheted kedvenc zenéidet. Az USB-C gyors töltési funkcióval a tok energiaszintje mindössze 1,5 óra alatt teljesen megújítható.

Biztonság aktivitás közben
A TF-T13 fülhallgatók nyitott kialakításának köszönhetően egyszerre hallgathatod a zenét és maradhatsz tudatában a környezeti zajoknak, ami különösen fontos kültéri tevékenységek során, például futás vagy kerékpározás közben. Így biztosan meghallod a közeledő járműveket és egyéb potenciális veszélyeket.

Minden irányítás alatt
Nem kell a telefonodhoz nyúlnod a fülhallgató működtetéséhez. Az érintőpanelek segítségével kezelheted a zenelejátszót, telefonhívásokat, hangsegédeket aktiválhatsz és módosíthatod a működési módot.

A csomag tartalma:
- TWS Transformers TF-T13 fülhallgató
- Töltőtok
- USB-C töltőkábel
- Használati útmutató

Gyártó: Transformers
Modell: TF-T13
Bluetooth verzió: 5.4
Működési idő: 6 óra vagy akár 60 óra a töltőtokkal
Töltési idő: 1.5 óra
Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett