Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970592332664 Márka: Torras

Torras Ostand Spin tok iPhone 16 (Átlátszó)


Cikkszám: X00FX1978 | EAN/Vonalkód: 6970592332664 | Márka: Torras

Torras Ostand Spin tok iPhone 16 (Átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel a védelem új dimenzióját a TORRAS Ostand Spin tokkal iPhone 16-hoz! Ez az egyedülálló tok a modern dizájnt és a funkcionalitást ötvözi, hogy páratlan védelmet nyújtson telefonodnak. A beépített gyűrűs markolatnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy iPhone-od bármilyen helyzetben biztonságban van - akár a mindennapi használat során, akár dinamikus tevékenységek közben. Átgondolt kialakítása védi a karcolásoktól és ütésektől, teljes biztonságot nyújtva.

Gyűrűs markolat - biztonság és kényelem egyben
A TORRAS Ostand Spin tok praktikus gyűrűs markolóval van felszerelve, amely további biztonságot nyújt a telefon használata során. Lehetővé teszi, hogy biztonságosan tartsd iPhone-odat a kezedben, minimálisra csökkentve a véletlen leejtés kockázatát. A gyűrű állványként is funkcionál, ami kényelmes videónézést vagy videohívások lebonyolítását teszi lehetővé. A vízszintes nézőszög 15° és 85° között, a függőleges pedig 0° és 85° között állítható, így teljes szabadságot nyújt a telefon elhelyezése felett.

Átgondolt kialakítás
A TORRAS Ostand Spin tok úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a telefon tokjához anélkül, hogy felesleges terhet jelentene. Ennek eredményeként a telefon megtartja karcsú profilját! A tok könnyű és vékony, ami tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztonságos fogást és teljes irányítást biztosítva a készülék felett. A TORRAS Ostand Spin nem zavarja a töltési folyamatot sem, így gyors és zavartalan töltést biztosít anélkül, hogy el kellene távolítani a tokot.

Kamera és képernyő védelem
Az Ostand Spin tokkal nem kell aggódnod az iPhone-od biztonságáért. A kamera és a képernyő körüli megemelt élek extra védelmet nyújtanak a karcolások és sérülések ellen sík felületeken. Akár sík felületre helyezed a telefont, akár egy táskában hordod, biztos lehetsz benne, hogy mindig biztonságban van.

Gyártó: Torras
Modell: Ostand Spin
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 16

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett