Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970592331933 Márka: Torras

Torras Ostand Pro tok iPhone 16 Plus (Fekete)


Cikkszám: X00FX1907 | EAN/Vonalkód: 6970592331933 | Márka: Torras

Torras Ostand Pro tok iPhone 16 Plus (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A TORRAS Ostand Pro tokot kimondottan az iPhone 16 Plus számára tervezték, hogy páratlan védelmet nyújtson. Karc- és sérülésálló anyagokból készült, így hatékonyan védi telefonodat a mindennapi veszélyektől. A kamera körüli 2,5 mm-es és a képernyő körüli 1,5 mm-es emelt élek extra réteg védelmet biztosítanak, így nyugodtan elhelyezheted telefonodat különféle felületeken anélkül, hogy aggódni kellene a karcolások és sérülések miatt.

Nincsenek többé ujjlenyomatok
Az innovatív Tora-Smooth technológia segítségével a TORRAS Ostand Pro tok megelőzi az ujjlenyomatok megjelenését, így telefonod mindig simának és tisztának tűnik. Nincs több kellemetlen elkenődés - mostantól iPhone-od mindig makulátlanul néz ki, függetlenül attól, milyen gyakran használod.

Multifunkciós gyűrű
A TORRAS Ostand Pro tokba beépített gyűrű két szerepet is betölt. Használhatod kényelmes fogóként, hogy biztonságosan tartsd a telefonodat bármilyen helyzetben, minimálisra csökkentve az esés kockázatát. Emellett a gyűrű funkcionális támaszként is szolgál, amely lehetővé teszi, hogy telefonodat a tökéletes szögben állítsd be videónézéshez, videohívásokhoz vagy fényképezéshez. A 360°-os forgás és a precíz mechanizmus minden szögváltozást simává és stabillá tesz.

Mágneses rögzítés és gyors töltés
A TORRAS Ostand Pro-t úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a MagSafe kiegészítőkkel, biztosítva az erős és biztonságos rögzítést. A mágneses autós tartókkal és asztali kiegészítőkkel való tökéletes illeszkedés garantálja, hogy iPhone-od a helyén maradjon, még durva utakon is. Emellett a tok támogatja a gyors és zökkenőmentes vezeték nélküli töltést, így a telefont nem kell kivenni a tokból a töltéshez.

Gyártó: Torras
Modell: Ostand Pro
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Plus

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett